Leon van Resident Evil 4 arriveert in Fortnite, maar zonder zijn stijlvolle jas

De komst van Resident Evil 2 en 4-held Leon S. Kennedy in Fortnite zou reden voor een feestje moeten zijn, maar fans waren gisteravond stomverbaasd toen de held van de serie volledig bedekt verscheen in halve kleren.

Nee, het is niet topless – hoewel daar een Resident Evil 4 Remake beta-mod voor is als je dat wilt. In plaats daarvan mist Fortnite’s Leon zijn iconische jas uit de vroege stadia van Resident Evil 4, en inderdaad elke andere stijlkeuze.

Fans klaagden dat het een gemiste kans was voor de Fortnite-versie van Leon, en vergeleken zijn personagemodel met dat van mede-Resi-sterren Chris Redfield en Jill Valentine, al beschikbaar in Fortnite met meerdere outfits van hun verschillende optredens.

Eurogamer’s spoilervrije videoreview van Resident Evil 4.

Leons accessoires zijn onder meer zijn mes als houweel, wat volgens mij redelijk genoeg is, en zijn accessoiretas als opstapje – iets dat een beetje vreemd lijkt maar ook geen originele verklaring had in het spel.

Claire Redfield is nu te koop in Fortnite, gekleed in haar outfit voor Resident Evil 2. Nogmaals, er zijn ook geen extra stijlopties voor haar.

Als je Epic Games aan het lezen bent, is er nog tijd om Leons outfit goed bij te werken.

Capcom’s Resident Evil 4-remake wordt aanstaande vrijdag gelanceerd en de lovende recensie van Eurogamer is nu beschikbaar om te lezen.

“Behouden wat werkt terwijl je opnieuw bedenkt wat niet werkt, dit is net zo goed als opnieuw maken”, schreef Aoife in de Resident Evil 4 Remake-recensie van Eurogamer.

READ  Lente in Auckland A # 23: A Bats blijven warm met een grote overwinning
More from Madison Garrett
Gerard Pique werd gestuurd in de afscheidswedstrijd voor Barcelona
Gerard Pique werd gestuurd zonder zelfs maar het veld te betreden in...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *