Typische releasedatum, trailers, gameplay, Xbox Game Pass en meer

de Exoprimaal De releasedatum nadert snel en we hebben alle informatie. Exoprimaal is een nieuwe IP van Capcom, waarin spelers robotpakken aantrekken om hordes dinosaurussen te verslaan. We hebben de releasedatum, trailers, gameplay-details en meer onderweg het spel hier voor jou. Hier is alles wat u vooraf moet weten Exoprimaal Publicatiedatum.

Exoprimale releasedatum en vroege toegang

Klik om te vergroten

Zoals gezegd hoeven we niet eens lang te wachten Exoprimaal Publicatiedatum. Het spel is ingesteld voor 14 juli Lancering 2023. Met nog maar twee maanden te gaan tussen nu en de lanceringsdag, kunnen we alleen maar hopen dat de datum niet wordt verschoven.

Als je een voorproefje van de game wilt zien, kun je meedoen De open bèta is van 17-20 maart. De proefversie geeft je toegang tot alle Exosuits en de hoofdspelmodus Dino Survival.

Exoprimale aanhangwagens

Focus van Exoprimal Release: de hoofdcast van het spel

Klik om te vergroten

De eerste blik die we kregen Exoprimaal Het keert terug in maart 2022, met een onthullingsaankondiging. Deze trailer legde het basisidee van de game uit: het is 2043, dinosaurussen vallen soms uit de lucht en er zijn mensen in mech-pakken die tegen ze vechten. Het was echt moeilijk te geloven dat dit op dat moment niet nieuw was Dino-crisis Het spel, maar we kunnen niet alles hebben.

De volgende keer dat we de game zagen, was in juni 2022 toen de gameplay-preview aan het publiek werd getoond. Dit gaf ons onze eerste echte blik op het spel, hoe de hoofdspelmodus Dino Survival werkt en enkele ideeën over wat Exosuits kan doen.

In maart van dit jaar kregen we de releasedatum-trailer en een diepere kijk op het verhaal van de game. We spelen als Ace, een Exosuit-piloot die het opneemt tegen hordes dinosaurussen. Tijdreizen, malafide AI-systemen, apocalyps – noem maar op, Exoprimaal Ik heb het begrepen.

Exoprimal- en Game Pass-platforms

Exoprimal Launch Center: Een team van Exopilots bereidt zich voor op een missie

Klik om te vergroten

Exoprimaal op meerdere platforms wanneer het in juli wordt gelanceerd. Fans kunnen de game kopen op PlayStation 4 en 5, pc via Steam, Xbox One, Xbox Series X en S. Exoprimaal Komt naar GamePass op beide platformen.

Als jij en je vrienden verschillende consoles hebben, ondersteunt de game cross-play op alle beschikbare platforms. Iedereen zal kunnen spelen Exoprimaal En schiet samen een groep dinosaurussen neer.

Dit is alles wat we tot nu toe weten over Exoprimal, releasedatum, trailers, platforms en meer. Blijf op de hoogte van GGRecon om al het nieuws en informatie over deze game te ontvangen.

Written By
More from Vanessa Hale
Bespaar 20% op Xbox Live Gold: abonnement van 3 maanden – nu slechts $ 19,99
De speciale deal van vandaag komt via onze website Applicaties + software...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *