Lies Of P wordt vandaag lid van Xbox Game Pass

Lies Of P wordt vandaag lid van Xbox Game Pass

Lies Of P is toegevoegd aan de Xbox Game Pass-bibliotheek en kan nu worden gespeeld

Lies Of P debuteerde vandaag op Xbox Game Pass en abonnementsfans konden niet enthousiaster zijn.

Aaron Greenberg, vice-president gamingmarketing bij Xbox, verrukte spelers met de verrassing advertentie Op X, vergezeld van een screenshot van de game, staat: “Verrassing! Lies Of P is nu beschikbaar om te spelen op Xbox Game Pass!”

Deze unieke titel nodigt spelers uit om de rol aan te nemen van houten Pinocchio, een marionet die op zoek is naar zijn schepper, Geppetto, midden in een gevaarlijke stad die bekend staat als Krat. In tegenstelling tot zijn marionet-tegenhangers heeft Pinocchio een duidelijk vermogen om leugens te verzinnen, een essentiële vaardigheid om de verraderlijke uitdagingen die ons te wachten staan ​​te overwinnen.

Lies Of P debuteert op Xbox en Steam en onthult het duistere, door Pinocchio geïnspireerde verhaal om 8.00 uur PT / 11.00 uur ET. De PlayStation 5-versie wordt later om 21.00 uur PT/12.00 uur ET ontgrendeld.

Deze release verbetert ook de Xbox Game Pass-bibliotheek, in de voetsporen van recente toevoegingen op de eerste dag, zoals Sea Of Stars, Starfield en Solar Ash. Terwijl nieuwe games de dienst sieren, nemen spelers op 15 september afscheid van negen games, waaronder opmerkelijke titels als Metal: Hellsinger en Civilization 6.

bron

READ  Oudere Activision Blizzard-games kunnen worden gericht op achterwaartse compatibiliteit

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *