Link en activeringsmethode gedetecteerd

Met de release van de Advanced Server for Free Fire OB32-update kunnen spelers nu een aantal aankomende functies bekijken. De komst versterkte de opwinding rond de release van de OB32-versie, die naar verwachting in de komende twee weken zal worden uitgebracht.

Geïnteresseerde gebruikers kunnen de testserver, d.w.z. de geavanceerde server, naar hun machine downloaden om de nieuwe aspecten te bekijken. Ze zullen het APK-bestand moeten ophalen om hetzelfde doel te bereiken.


Hoe Free Fire OB32 Advance Server met APK-bestand te downloaden

Garena heeft het APK-bestand direct beschikbaar gemaakt op de Free Fire Advance Server-website. Spelers kunnen het downloaden door deze stappen te volgen:

Stap 1: Ga naar de officiële Free Fire OB32 Advance Server-website. Klik hier om haar te bezoeken.

Stap 2: Als volgende stap moeten gebruikers inloggen met een van de twee beschikbare opties: Google of Facebook.

Stap 3: Op hun schermen zullen spelers een optie vinden met de tekst “Download APK”, door erop te klikken wordt het downloaden van het APK-bestand gestart.

Als u op de optie klikt, wordt het APK-bestand gedownload (Afbeelding via Garena)
Als u op de optie klikt, wordt het APK-bestand gedownload (Afbeelding via Garena)

Opmerking: de APK-downloadgrootte is 770 MB, dus spelers moeten ervoor zorgen dat er voldoende ruimte op het apparaat is om de geavanceerde OB32-server te downloaden en te installeren.

De vierde stap: Spelers kunnen het bestand eindelijk installeren nadat ze de instelling “Installeren vanaf onbekende bron” hebben ingeschakeld.

Vijfde stap: Zodra de installatie met succes is voltooid, kunnen gebruikers de applicatie openen op de testserver en inloggen via “Gast”. Ze zullen dus worden gevraagd om de activeringscode in te voeren, en dit geeft hen toegang.

READ  Hoe foto's van iPhone naar computer downloaden? Leg hier uit

Opmerking: Er is een activeringscode vereist om toegang te krijgen tot de server.

Als er een fout optreedt tijdens het installatieproces, kunnen spelers het bestand opnieuw downloaden en de bovenstaande stappen volgen.


Activeringsmethode:

Activeringscode is vereist voor toegang (Afbeelding via Free Fire)
Activeringscode is vereist voor toegang (Afbeelding via Free Fire)

De activeringscode is een unieke code die spelers moeten invoeren als ze de Free Fire Advance-server willen betreden. Het wordt verstrekt na het registratieproces. Door de beperkte ruimte zal echter niet iedereen deze hebben.


Written By
More from Eda Greene
Spotify-muziek en podcasts downloaden naar mobiel, desktop en internet
Het is gemakkelijk om Spotify als vanzelfsprekend te beschouwen – totdat lage...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *