Sony brengt de volgende grote functie voor PS5 uit

Volgens Sony is er een grote PS5-functie in de maak, maar op dit moment is er geen woord over wanneer deze mogelijk wordt geïmplementeerd. Toen de PS5 in 2020 werd gelanceerd, verloor hij veel algemene en essentiële PS4-functies. Sindsdien zijn sommige van deze functies langzaam toegevoegd, maar niet allemaal. Zo beschikt de PS5 nog steeds niet over de toernooifunctie, wat vreemd is als je bedenkt dat PlayStation met de overname van EVO, een van de grootste gametoernooien ter wereld, heeft geïnvesteerd in gametoernooien. Maar ergens dit jaar komt daar verandering in.

Tijdens CES 2022 bevestigde PlayStation-president Jim Ryan dat we dit jaar ook van plan zijn om een ​​nieuwe toernooifunctie op PS5 te introduceren. Helaas heeft Ryan niet onthuld wat deze functie precies is of wanneer deze precies wordt gelanceerd. Dit is waarschijnlijk een voortzetting van het werk dat Sony met de PS4 heeft gedaan, maar de manier waarop Ryan kort praat suggereert dat het op zijn minst een passende ontwikkeling voor dat werk zou zijn. En je zou veel meer verwachten als Ryan de tijd neemt om dit te vermelden op Sony’s CES 2022.

Zoals altijd houden we je op de hoogte als we meer informatie geven, maar voor nu lijkt dat alles wat Sony voorlopig te zeggen heeft. Het volstaat te zeggen dat het in 2022 een van de grote nieuwe functies van de PS5 wordt, maar voorlopig weten we er niets van.

Nu PlayStation zich vestigt in de competitieve gaming-ruimte, voelt het alsof het slechts een kwestie van tijd is voordat het games begint uit te brengen om die ruimte in te nemen. Op dit moment druisen dit soort games echter in tegen de reputatie die ze hebben opgebouwd als leverancier van hoogwaardige, op verhalen gebaseerde games voor één speler.

READ  Natuurlijk zijn de Rainbow Six Siege-skins van Ikumi Nakamura psychedelisch

Voor meer berichtgeving over PlayStation – inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken, speculaties, deals, handleidingen, recensies, previews, interviews en populaire evenementen – klik op hier.

More from Madison Garrett
Hoe lang duurt het voordat elke resident evil (genummerd) wint?
Resident Evil Village is officieel beschikbaar en volgens vroege spelers duurt het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *