Logitech’s nieuwe MX Anywhere 3-muis heeft knoppen om Zoom-oproepen te bedienen

Wat het ontwerp betreft, heeft de MX Anywhere 3 bijna precies hetzelfde formaat als de Anywhere 2s, maar hij heeft nieuwe siliconen zijgrepen en een iets hogere bult op de rug waardoor hij wat gemakkelijker in je handpalm past. Als iemand die een grotere muis zoals de MX Master 2s gewend is, voelde de Anywhere 3 aanvankelijk klein aan. Het duurde echter niet lang voordat mijn hand zich aanpaste en goed gebruik maakte van die zijknoppen – niet alleen tijdens videochats, maar ook tijdens zijwaarts scrollen. U kunt met de muis naar de zijkant scrollen door op een zijknop te drukken en tegelijkertijd het MagSpeed-wiel te bewegen. Het is veel minder omslachtig dan het klinkt en ik geef er eigenlijk de voorkeur aan boven het zijwiel dat de MX Master 2s en zijn opvolger siert.

Het nieuwe metalen MagSpeed-wiel op deze muis is in wezen een kleinere versie van die op de MX Master 3. Het brengt elektromagnetisch scrollen naar de Anywhere 3, die nauwkeuriger en sneller is dan het vorige scrolmechanisme op de Anywhere 2s. De nieuwe muis heeft ook 4000 DPI Darkfield-technologie waarmee hij op elk materiaal kan volgen, zelfs glas, en het wiel heeft een middenklikfunctionaliteit die u kunt aanpassen in Logitech Options.

U kunt de schuifkracht ook aanpassen in de Logitech-software, waardoor het aantal lijnen dat u voelt tijdens het scrollen in de ratelmodus wordt vergroot of verkleind. Standaard schakelt de bovenste knop tussen ratel- en supersnelle scrollmodus, maar zoals bij de meeste knoppen op MX-apparaten, kunt u de actie die aan die knop is toegewezen, wijzigen in Opties.

READ  Het Linux-kernelteam verwerpt de verontschuldigingen van onderzoekers van de Universiteit van Minnesota

Met al deze functies kun je het gevoel van de Anywhere 3 aanpassen terwijl je hem gebruikt, en dat is een goede zaak voor een muis die je zou moeten gebruiken, nou ja, overal. In de paar dagen die ik met de Anywhere 3 heb doorgebracht, heb ik hem zowel op mijn bureau als op mijn bank, op het aanrecht in de keuken en kort op een glazen bijzettafeltje in mijn woonkamer gebruikt en het werkte goed in al die omgevingen. Ik heb hem ook niet één keer opgeladen sinds ik hem uit de doos haalde dankzij de batterijduur van 70 dagen. Het laadt ook op via USB-C, wat een solide voordeel is voor degenen onder ons die het beu zijn om oude microUSB-poorten op nieuwe apparaten te zien.

De Logitech MX Anywhere 3 wordt geleverd in een universele versie, compatibel met de meeste besturingssystemen, waaronder Chrome OS en Linux, en een versie die is geoptimaliseerd voor macOS. De eerste werkt via Bluetooth of met een meegeleverde verenigende USB-ontvanger, terwijl de laatste alleen Bluetooth is. Beide kosten $ 79 en kunnen vandaag worden gereserveerd Logitech’s website.

Written By
More from Lesley Curry

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *