LoL Wild Rift Patch 2.2c APK + OBB Downloadlink »TalkEsport

– Advertenties –

Riot Games heeft betaald voor de laatste patchupdate van de huidige League of Legends-update: Wild Rift Patch 2.2. Deze mini-update heet patch 2.2c en de ontwikkelaars hebben nogal wat helden aangepast terwijl ze Renekton in het spel introduceerden. Dit is de laatste update in de huidige patch.

Wild Rift is de mobiele versie van League of Legends en is momenteel in open bèta over de hele wereld. De meeste regio’s hebben toegang tot dit spel, maar sommige regio’s, zoals India, hebben er nog geen officiële toegang toe.

In deze nieuwe update zijn er zoals gewoonlijk veel hero-veranderingen en zijn ook enkele in-game features veranderd. Spelers hebben nog een laatste kans om van de nieuwe ARAM-modus te genieten, aangezien deze in de volgende grote update zal worden verwijderd.

Een van de belangrijkste wijzigingen in het passieve goudinkomen werd in latere stadia van het spel doorgevoerd. Deze wijziging zorgt voor langzamere games, en het belangrijkste is dat spelers als team het potentiële goud verliezen dat ze hebben gewonnen door de golf in latere fasen op te ruimen.

Wild File Download Links 2.2C

Wild Rift Patch 2.3c-update wordt wereldwijd gepusht, maar als je er geen toegang toe wilt hebben via Google Play Store of op een andere manier, kun je de onderstaande links gebruiken om het spel rechtstreeks te downloaden. APK en OBB-link inbegrepen, dus vervang eenvoudig oude bestanden door nieuwere om toegang te krijgen tot nieuwe inhoud.

Zorg ervoor dat je de schakelaar “Installeren vanaf andere bronnen” inschakelt voordat je het spel installeert en oude bestanden wist. Vervang OBB-bestanden voor game-update en geniet van nieuwe inhoud. Als u nog steeds met een fout wordt geconfronteerd, downloadt u het volledige bestand opnieuw.

READ  Het eerste mobiele CCG-kaartspel met het thema 'Werewolf Killing' 'Werewolves Untamed' is vandaag officieel gelanceerd

Lees ook | T1 Faker ontvangt een BMW-geschenk van de CEO

Written By
More from Eda Greene

Download 2763 Lijst met kandidaten op de shortlist, antwoordsleutel in pdf-formaat voorbereidend examen @ psc.cg.gov.in

Chhattisgarh Public Service Commission (CGPSC) heeft de herziene score en antwoordsleutel voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *