Samsung heeft de nieuwe SmartThings-app voor Windows 10 gelanceerd

Samsung heeft de officiële Samsung SmartThings-app gelanceerd in de Microsoft Store. Met deze app kun je al je SmartThings-apparaten thuis vanaf je desktop bedienen.

SmartThings op uw bureaublad

Samsung bood eerder de Windows-app aan om SmartThings-apparaten vanaf je desktop te beheren via SmartThings, maar deze is in 2019 verdwenen. Sindsdien zijn de opties voor het besturen van SmartThings-apparaten op je pc beperkt, en het alternatief is om het te installeren. Emulator of desktopomgeving. Er is eigenlijk een webdashboard dat goed werkt met verschillende browsers. Helaas is deze tool nog niet helemaal klaar, omdat niet alle apparaten ermee kunnen draaien.

Samsung SmartThings voor Windows 10

Dit gaat nu veranderen omdat Samsung een nieuwe Windows-app in de Microsoft App Store heeft geplaatst. De app is al ontwikkeld voor de Galaxy Book Pro, maar kan ook op andere computers worden geïnstalleerd. Samsung merkt op dat de app smarthome-apparaten kan bedienen, groepen kan maken en bewerken en scènes kan starten. Er is ook een SmartThings Find-kaart in de app waar u Galaxy SmartTags of andere apparaten kunt vinden die door Samsung-telefoons zijn gedetecteerd.

U kunt de status controleren van verschillende apparaten die op de server zijn geregistreerd, zoals slimme apparaten, huishoudelijke apparaten (koelkasten, Kimchi-koelkasten, wijnkelders, wasmachines, drogers, airconditioners, ovens, vaatwassers, fornuizen, robotstofzuigers, airconditioners, luchtreinigers, enz. Bovendien) worden televisies en luidsprekers van buitenaf bewaakt en bediend

Samsung heeft de nieuwe SmartThings-app voor Windows 10 gelanceerd

Download SmartThings voor Windows

Het lijkt er echter op dat u geen nieuwe smarthome-apparaten of -accounts aan SmartThings kunt toevoegen via de desktop-app. Je zult dus moeten overschakelen naar de Android-app. Samsung merkt ook op dat er “gebruiksbeperkingen of bepaalde functies kunnen gelden bij het gebruik van bepaalde modellen of producten van andere fabrikanten”.

Wilt u SmartThings op uw Windows-pc gaan gebruiken? Dan kun je de app downloaden Hier in de Microsoft Store Op je bureaublad.

SmartThings

SmartThings

SmartThings geeft je inzicht in je smart home apparaten, helpt je thuis en verbetert je beleving, binnen en buiten. ..

Meer informatie

READ  Stadshagenaren en Wipstrikkers kunnen winnen met tuinvernieuwing | Weblog Zwolle
More from Madison Garrett

Missouri vs.Oregon – Wedstrijdoverzicht – 2 december 2020

OMAHA, Neb. – – Missouri slaagde voor zijn vroege test tegen nr....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *