Lords of the Fallen-ontwikkelaars leggen consoleprestatiedoelen en pc-specificatievereisten uit

Lords of the Fallen-ontwikkelaars leggen consoleprestatiedoelen en pc-specificatievereisten uit

Prachtig gevormd, de nieuwe Lords of the Fallen is absoluut een blikvanger in termen van smetteloze details. Sommige volgers van de aankomende Soulslike-game waren echter nieuwsgierig naar hoe het op hun apparaten zal werken, aangezien ontwikkelaar Hexworks enkele relatief hoge pc-specificatievereisten onthulde zonder veel idee te hebben van de doelprestaties.

Uitvoerend producent Saul Gascon en creatief directeur Cezar Virtosu spraken met Eurogamer tijdens een recent preview-evenement en gaven ons meer details. Bevestigde consoleversies hebben zowel een kwaliteits- als een prestatiemodus om uit te kiezen.

De nieuwste deep dive-trailer voor Lords of the Fallen.

“Wat voor ons belangrijk is, is dat hoe meer we erin stoppen [out] Minimale specificatie, bijv [Nvidia] In de 10-serie werkt het spel eigenlijk goed en ziet het er goed uit, zei Gascon. “Dus daar spelen we natuurlijk mee, doen 720p en schalen dan op.”

Gascon vervolgde dat als je een “super-bullshit GPU” hebt, je waarschijnlijk een slechte ervaring zult hebben – wat niet iets is dat het team wil. “Ja, je kunt het proberen, maar we raden het niet aan.”

“Onze minimale specificatie is ook onze verklaring van onze minimale kwaliteitsbalk,” voegde hij eraan toe.

Een probleem dat we hebben aangepakt in onze uitgebreide hands-on met Lords of the Fallen, is een klein probleem met de leesbaarheid van de omgeving, zoals een bepaalde trap in een deel van de Umbral-parallelle wereld van de game die spelers unaniem moeilijk konden vinden – iets wat het Hexworks-team van plan is op te lossen en was al op de hoogte tijdens het evenement En dat zei Virtosu tegen ons.

“Het is nog steeds speelbaar, maar het grootste probleem is dat de FPS niet is waar je wilt dat het is, wanneer het ertoe doet”, zei Virtosu. ‘En misschien mis je de Umbral-trap,’ lachte hij.

Ondertussen krijg je met de minimale specificatie 720p en 30 fps, zei Gascon.

De minimale specificatie is 30[fps]720[p]. Het ziet er echt goed uit en het speelt echt goed. [If you] Je wilt 60 fps, dan heb je beter nodig. Of u kunt gewoon de grafische instellingen verminderen.

“We zullen rond de 45-50 fps zweven, dat is mijn ervaring”, zei Virtosu.

Verwacht op consoles dat de game wordt geleverd met een kwaliteitsmodus van 30 fps en een prestatiemodus van 60 fps. “Visueel liggen ze zelfs heel dicht bij elkaar. Soms is het moeilijk te zeggen welke screenshot van welke versie komt.”

Voor meer details spraken we eerder dit jaar met Virtosu over FromSoft’s grote inspiratie uit Lords of the Fallen – of je kunt onze Lords of the Fallen-tutorial lezen om te zien wat we ervan hebben gemaakt na twee uur spelen eerder deze maand.

READ  Hier is alles wat vanavond werd getoond tijdens de Xbox Partner Preview

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *