Inside Dev onthult gekke discussie met Phil Spencer over Xbox-deal

Inside Dev onthult gekke discussie met Phil Spencer over Xbox-deal

Prachtig puzzelspel binnen is een van onze hoogtepunten op Xbox Game Pass, en je herinnert je misschien dat de game destijds exclusief voor Xbox was – zij het erg een poosje!

Van 29 juni tot 23 augustus 2016 (We zeiden toch dat het kort was!), Inside was alleen beschikbaar op Xbox One in de consoleruimte, hoewel het heel anders had kunnen lopen. Ten slotte vertelde mede-oprichter van Playdead, Dino Batey, aan de Deense podcast Arcaden dat er een deal werd gesloten met PlayStation voordat Phil Spencer en zijn team er uiteindelijk bij betrokken raakten.

Volgens Patty was de deal met PlayStation goed, maar Spencer was heel voorzichtig om ervoor te zorgen dat Inside ook op tijd op Xbox terechtkwam. Dit is een fragment uit de discussie, vertaald uit het Deens door GameReactor:

“Ik weet niet of hij er op de een of andere manier lucht van kreeg. Ik zat op een avond om 8 uur ’s ochtends op, in mijn joggingbroek, en toen ging mijn telefoon over, met een Amerikaans nummer. En het was Phil Spencer van Microsoft Hij was gek!”

Hij zegt: “Luister, we moeten het met je eens zijn, wat wil je?”En ik zei: “Nou, we hebben echt een goede deal gemaakt…”

Nee, nee, nee, nee, je begrijpt niet wat ik bedoel. Ik kan alles, wat wil je? “

Het is uiteindelijk voor alle partijen gelukt – Inside werd als eerste gelanceerd op Xbox, terwijl de pc- en PlayStation-versies kort daarna arriveerden. En natuurlijk was de game zelf geweldig, met een indrukwekkende score van 93 Metakritisch voor Xbox.

READ  YouTube op Xbox Series X is zojuist beter geworden - hier is hoe

Onnodig te zeggen dat we ten zeerste aanbevelen om af te betalen binnen op Xbox Game Pass als je lid bent, en vergeet niet de al even indrukwekkende versie uit 2010 uit te proberen Voorgeborchte Welnu, dat is eerder deze week net aan de service toegevoegd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *