Lost Ark’s mei-update voegt Legion’s eerste MMO-raid toe

De mei-update van de Lost Ark geeft westerse spelers een eerste blik op de Legion Raid. Hoewel de populaire MMORPG nu al een paar maanden bestaat, is Protracted Showdown een van de stukjes eindspelcontent uit de oosterse versie die we nog niet hebben gezien.

SmilegateRPG beschrijft Corps Raids als “uitdagende teamactiviteiten die teamwerk vereisen om de strategie te begrijpen en te implementeren die nodig is om de unieke kenmerken, capaciteiten en mechanismen van elke Corps Commander het hoofd te bieden.” Het kan even duren voordat je het onder de knie hebt, dus je krijgt portalen die fungeren als controlepunten om je voortgang op te slaan.

De eerste legioenaanval die je krijgt is Valtan, een confrontatie met acht spelers met twee checkpoints en een “set nieuwe mechanica”. Je moet je item verhogen naar 1415 voor de normale ervaring en 1445 voor de temp. Als het je lukt om de overval te voltooien, krijg je materialen om nieuwe zeldzame apparatuur genaamd “relikwieën” te maken voor je problemen. SmilegateRPG zegt dat deze meer “pantser- en wapeneffectbonussen” bieden, samen met “grotere basisbonussen en meer graveerknooppunten op accessoires”.

SmilegateRPG heeft ook meer plannen voor mei. Warriors krijgen een nieuwe geavanceerde klasse genaamd Terminator, een nieuwe Guardian-inval genaamd Deskaluda is onderweg en we krijgen veel nieuwe missies.

SmilegateRPG belooft ook later deze maand zijn zomerplannen te delen, hoewel de ontwikkelaar geen exacte datum heeft gedeeld. “We weten dat spelers altijd nieuwsgierig zijn [about] Wat staat er aan de horizon, ‘Dave’ Zegt. “Nu we Valtan, Deskaluda en meer end-game content voor mei hebben gesloten, zullen we onze roadmap voor de zomer bekijken en later deze maand een glimp van onze plannen delen.

READ  De remake van Half-Life Black Mesa is een succesverhaal dat alleen op pc had kunnen gebeuren

“Zoals altijd zullen we spelersgegevens en feedback in ons besluitvormingsproces blijven volgen en we kijken uit naar uw mening.”

Voor meer beste MMORPG’s kun je deze link volgen.

Written By
More from Max Mcgee
Weekend pc-speldeals: pakket met de smaak van ruimtestrategie en gratis geschenk om te ontdekken
Weekend computerspelshows Hier worden de populairste gamingdeals van over het hele internet...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *