De stand-alone actiemodus van Hitman 3 is uitgesteld tot de tweede helft van 2022 en de nieuwe kaart arriveerde in juli

IO Interactive heeft aangekondigd dat de stand-alone modus van Hitman 3 is uitgesteld tot de tweede helft van 2022 en dit voorjaar niet zal worden gelanceerd. Om te helpen wachten, brengt IO in juli een geheel nieuwe Ambrose Island-kaart uit, en deze is ouder dan oorspronkelijk gepland.

Freelancer-modus introduceert rogue-achtige elementen in de verschillende campagnemissies van de game en stelt spelers in staat om het nieuwe Safehouse van Agent 47 aan te passen. IO stelt dat het team meer tijd wilde hebben om aan de modus te werken, deelde dat het een interne testrun uitvoert en inzicht kreeg van communityleden die werden vertrouwd met schaalbare builds om te spelen.

“De feedback van de gameplay-tests was grotendeels positief en de situatie is in zeer goede staat. Zoals we al zeiden, nemen we wat extra tijd om de situatie aan te scherpen en verschillende elementen te verbeteren waarvan we denken dat ze de game-ervaring aanzienlijk zullen verbeteren”, Er staat IO Interactive. “Terwijl we aan deze verbeteringen werken, bereiden we ons ook voor om in de situatie te duiken en meer te delen van wat je kunt verwachten.”

Hitman 3 had oorspronkelijk een april-patch in de maak met nieuwe inhoud zoals meer premium-contracten en ongrijpbare doelen in mei, maar wordt nu uitgebracht op 24 mei.

De kaart van Ambrose Island, met de codenaam “Rocky”, zal een “interessant verhaal” bevatten zoals dat zich afspeelt vóór Hitman 3 en zal enkele van de hiaten in het verhaal van de World of Assassination-trilogie verklaren.

In onze recensie zeiden we: “De game Hitman 3 is rijk, lonend, zeer reproduceerbaar en een van de beste looks van Crypto Butcher.” Als je Hitman 3 nog niet hebt geprobeerd, de hele Hitman-trilogie is sinds kort beschikbaar voor alle Xbox Game Pass-abonnees.

READ  Final Fantasy XVI-producent Naoki Yoshida biedt een kleine update over de staat van ontwikkeling

George Yang is een freelance schrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @yinyangfooey

Written By
More from Aubrey Mason
Superfuse heeft een nieuwe RPG-trailer die Diablo en The Boys combineert
Ontwikkelaar Stitch Heads en uitgever Raw Fury Trailer gelanceerd naar Een nieuwe...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *