Loyaliteitsontwikkelaars maken handgetekende platformgame ‘geïnspireerd door Sekiro’

Indie-horrorgame-ontwikkelaar Devotion and Detention heeft onthuld waar het nu aan werkt. Hoewel je het gevoel van een Aziatische legende misschien bekend zult vinden, lijkt de aankomende game psychologische horror achter te laten voor iets meer fantasie.

Nine Sols is de huidige naam van het spel, al kan dat veranderen. Red Candle Games beschrijft het als “een kennisrijke, handgetekende 2D-platformgame met op drift gerichte gevechten geïnspireerd door Sekiro” – dus het is een spel vol actie. Er wordt niet veel over het verhaal verteld, hoewel het team zegt dat we de zoektocht van een wraakzuchtige held zullen volgen om de Nine Souls, de heersers van een “Forsaken Realm” te doden. De ontwikkelaar beschrijft dit ook als een Aziatische fantasie die zich afspeelt in een land dat ooit het huis was van een oud ras.

De toewijding werd aanvankelijk gelanceerd op Steam voor positieve recensies voordat Chinese spelers er achteraan gingen nadat ze het woord Winnie de Poeh hadden ontdekt dat verwijst naar president Xi Jinping. Het horrorspel zou kort terugkeren via GOG, maar die plannen eindigden nadat de storefront “talloze berichten van spelers” ontving. Tegenwoordig kun je Devotion DRM echter gratis kopen bij Ontwikkelaarssite.

Bekijk hieronder het kunstwerk:

We hebben de game nooit beoordeeld, maar ik heb wel gekeken hoe Devotion en Gone Home een gevoel van familieplicht spelen om een ​​soortgelijk schuldgevoel op te wekken – dus probeer het eens als je dat wilt.

READ  Gamescom Opening Night Live-nieuws - onze samenvatting van alle aankondigingen

Voor meer beste indiegames kun je deze link volgen.

{“schema: {“page: {“content”: {“headline”: “loyaliteitsontwikkelaars maken een handgetekend u201cSekirou201d-platform”, “type”: “news”, “category”: “negen Marsdagen” } , “gebruiker”: { “login”: false } “game”: { “publisher”: “red candle games” “genre”: “indie” “title”: “Nine Souls” “genres” :[“Indie”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Nieuw Muv-Luv Mecha Action Game-project Mikhail voor pc en Switch krijgt een Engelse ontwikkelingsupdate
Nieuws Na de onthulling gisteren in het Japans, heeft uitgeverij Muv-Luv aNCHOR...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *