LSU-Tennessee is geschorst voor de negende wedstrijd

Knoxville, Tennessee – Het honkbal van LSU-Tennessee werd zaterdagavond geschorst vanwege slecht weer, waarbij de Tigers met 8-7 opschoven en hen raakten in de eerste helft van de negende wedstrijd.

De wedstrijd wordt zondag om 11.30 uur GMT hervat met de aanvoerder van het tweede team van LSU Zach Arnold Hij leidt het spel en staat voor een 3-2-telling.

Game 3 van de regelmatig geplande series begint 30 minuten na het einde van de opgeschorte wedstrijd. De derde game in de serie wordt een game van zeven games.

De spellen kunnen worden bekeken op SEC Network +, en ze zijn te beluisteren op filialen van LSU Sports Radio Network.

LSU nam de leiding in de eerste helft van de eerste helft toen hij de eerste manschappen was Trey Morgan Dump Homer solo, zijn tweede diner van het seizoen.

De Tigers breidden het voordeel uit naar 2-0 in de derde toen ze derde honkman waren Kid Dotty Een opgesteld RBI.

Linkse speler Evan Russell speelde in de derde helft gelijk met Tennessee met Homer in twee rondes, zijn tweede dit jaar.

LSU herwon de leiding op de vijfde plaats toen hij Morgan leidde met een tweehonkslag, op weg naar de derde plaats op wild terrein en scoorde op de grond door een linkse speler Gavin Dougas

Echter, ze raakte Tennessee wel vier punten in de vijfde inning, waarbij de Vols hielpen met vijf vrije lopen en er één sloegen in de set. De enige klap voor het frame was Homer, de laatste van de boodschappers.

READ  Helaas wint Just Decent QB Play dit spel

Russell sloeg zijn derde vlucht van de wedstrijd – een enkel schot – in de zesde wedstrijd om Tennessee een 7-3 voorsprong te bezorgen.

LSU verkleinde het gat naar 7-5 op de zevende plaats op Morgan’s RBI-tweehonkslag en punt-scorende honkslag van Arnold.

De Tigers schoven op met drie wedstrijden op de achtste plaats als rechtsspeler Dylan Cruz Homer schoot solo, en na één door een derde honkman Kid Dotty, Dougas liet een tweetaktschot ontploffen om LSU een 8-7 voorsprong te geven.