De nieuwe Nintendo Switch-, PS4- en Xbox One-game lekte per ongeluk uit voordat deze werd onthuld

Een nieuwe Nintendo Switch-, PS4- en Xbox One-game lekte per ongeluk uit voordat deze werd onthuld. De game-releases zijn momenteel vrij traag, maar alle drie de bovengenoemde consoles lijken een van de beste pc-games van 2020 te krijgen en die heb je binnenkort. Op dit moment is er geen informatie over de release van de PS5, de Xbox Series X-versie of de release van de Xbox Series S, noch is er informatie over de releasedatum, maar dankzij PEGI weten we nu dat de laatste XCOM Spel, XCOM: Chimera SquadEindelijk, naar de console.

Voor degenen die het niet weten: PEGI is het beoordelingsbord dat games rangschikt die in Europa worden uitgebracht. Deze week heb ik de bovengenoemde game gerangschikt voor de bovengenoemde platforms. Het probleem voor PEGI is dat 2K nog geen consolegame heeft aangekondigd. Met andere woorden, gegoten PEGI-bonen.

Bovendien, als een game eenmaal is beoordeeld voor release, betekent dit meestal dat het op het punt staat te worden uitgebracht. Het betekent dit niet altijd, maar vaak niet, wat op zijn beurt betekent dat het een veilige gok is dat deze verkooppunten dit jaar zullen vallen.

Wat het spel zelf betreft, het staat op zichzelf XCOM Game, maar ook een vervolg op XCOM 2​ Toen het afgelopen voorjaar werd gelanceerd, had het een score van 77 in Metacritic, wat een moeilijke, maar lage score is volgens de hoge normen van de serie.

XCOM: Chimera Squad Het introduceert een geheel nieuw verhaal en tactische RPG-gevechtservaring in XCOM Universum, “luidt het officiële stadion van de game.” Na jaren van buitenaardse heerschappij heeft de mensheid de oorlog om de aarde gewonnen. Maar toen de Overlords de planeet ontvluchtten, lieten ze hun voormalige soldaten achter. Nu, vijf jaar na de gebeurtenissen XCOM 2Mensen en buitenaardse wezens werken samen om een ​​beschaving van samenwerking en coëxistentie te vormen. Welkom bij City 31, een model voor vrede in een wereld na de verovering. Niet alle bewoners van de aarde steunen echter de alliantie tussen soorten. Chimera Squad, een elitemacht van menselijke en buitenaardse agenten, moet samenwerken om geheime bedreigingen te vernietigen die de stad naar chaos drijven.

READ  Xbox zou graag nog een Killer Instinct willen maken, maar zo eenvoudig is het niet

Op het moment van publicatie had 2K in geen enkele hoedanigheid op dit lek gereageerd en het ook niet irrelevant gemaakt voor een officiële aankondiging. Als dit verandert, zorgen we ervoor dat het verhaal natuurlijk wordt bijgewerkt. Voor meer informatie over alles wat met gamen te maken heeft, klik hier.

Written By
More from Vanessa Hale

De coöp-dino-shooter, Second Extinction, verschijnt in de lente in de Xbox Game Preview

Systemic Reaction brengt Second Extinction wilde coöp-gameplay voor drie personen naar Xbox...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *