• 30 november – We bekijken enkele van de beste LCU-atletiekmomenten door de jaren heen vanaf 30 november. Afgebeeld is Harold Jones, die op deze datum 31 punten behaalde in een overwinning voor Lubbock Christian herenbasketbal in 1982.

Basketbal voor heren

• Harold Jones gooide 31 punten op 11-van-18 schietpartijen toen de Chaps in 1982 de New Mexico Highlands 86-74 veroverden.
    93_94_MBB_Clarence_Hightower
    Hoge toren
  • Lubbock Christian overwon een achterstand van vijf punten in de tweede helft om McMurry 77-73 te verslaan en schoof op naar 8-1 om het seizoen 1985-86 te beginnen, waarmee ze hun beste start in de programmageschiedenis gelijk maakten.
  • Vernon Dobbs sloeg zes driepunters en scoorde 20 punten, terwijl David Williams er 18 toevoegde toen de Chaps Texas College 86-87 vroeg in het seizoen 1990-91 neerhaalden.
  • LCU hield McMurry vast tot slechts 35,3 procent schieten, terwijl Toby Rogers 16 scoorde en Drew Douglass 13 punten toevoegde in een 92-64 overwinning op McMurry in 1992.
  • De Chaps waren goed van achter de boog op vijf opeenvolgende bezittingen in de tweede helft om weg te trekken en Sul Ross 117-65 te domineren in 1993. Clarence Hightower en Randy Durham scoorden elk 23 punten.
  • In 1996 versloeg Lubbock Christian Bethany College met 77-60, waarbij Jermaine Gilbreath met 15 punten voorop liep.
  • Vier LCU-spelers eindigden in dubbele cijfers, aangevoerd door Rick Henderson’s 18 (op 7-of-12-schietpartij) toen de Chaps Fort Lewis College 71-59 in 1999 neerhielden.
  • Henderson leidde de Chaps opnieuw in een wedstrijd met Langston College in 2001 en scoorde 28 punten in de 80-61 overwinning. LCU schoot 49,2 procent in de winst.
  • In 2009 gingen de Chaps naar 2-0 in Sooner Athletic Conference en versloegen Wayland Baptist 66-59 in het Rip Griffin Center. Al Duvall scoorde een teamhoge 17 punten, waarvan 10 in de tweede helft.
  • Lubbock Christian overwon een achterstand van 13 punten in de eerste helft en een achterstand van negen punten in de tweede helft met een double-double van Matt Read en solide spel van Clay Roberts om LCU naar een 63-58 overwinning op Wayland Baptist te leiden in 2010.
  • Vier Chaparrals scoorden in dubbele cijfers tijdens een 85-49 nederlaag van Hillsdale Free Will Baptist in 2015. Tyler Rogers leidde met 19 punten.
  • In de laatste niet-conferentie-wedstrijd van 2019 blies Lubbock Christian Oklahoma Panhandle State 95-56 uit. Drie LCU-spelers bereikten een nieuwe carrière met hoge scores in de overwinning, waarbij Ty Caswell 21 scoorde, Silas Crisler 20 en Cade McDowell 12 toevoegden.