tot vijf maanden gratis Apple Music – One More Thing

Als je de Shazam-app nu downloadt, kun je als nieuwe gebruiker tot vijf maanden aan gratis Apple Music claimen. Het enige dat u hoeft te doen, is een nummer opzoeken. Heeft u nog nooit een abonnement gehad? Dan is dit uw kans om de muziekstreamingservice uit te proberen.

Vorig jaar had Apple een mooi kerstaanbod voor iOS-gebruikers: zij konden aanspraak maken op een abonnement op Apple Music dat maximaal zes maanden geldig was. Dit jaar zien we dat Apple een soortgelijke actie heeft opgezet, maar alleen voor mensen die nog niet op de dienst zijn geabonneerd. Het is ook zo dat het aanbod nu maximaal vijf maanden geldig is; pas om zes uur. Toch een mooie kans, aangezien je de komende maanden geen extra kosten hoeft te maken voor Apple Music. De actie is tijdelijk, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Shazam deelt Apple Music-abonnementen uit

Natuurlijk is er ook de gratis proefperiode, maar daar kunnen nu een paar maanden aan toegevoegd worden. Dit werkt als volgt. U moet de Shazam-app op uw iPhone of iPad downloaden en vervolgens starten. Het is de bedoeling dat u een nummer identificeert, welk nummer het ook is. Als je dat eenmaal hebt gedaan, krijg je de mogelijkheid om het nummer in Apple Music af te spelen. Wanneer u vervolgens op die optie tikt, wordt de aanbieding automatisch weergegeven.

Shazam op iOS 14.2 (Afbeelding: Apple)

Download de app

Meerdere gebruikers van de Shazam-app, die al een tijdje in handen is van Apple, zeggen dat er ook een banner tussen de instellingen van de app zit. Kom je als nieuwe gebruiker de aanbieding niet tegen, dan kun je kijken of je die banner wel in de app hebt staan.

READ  Apps van de week: Astracraft en Oceanhorn: Chronos Dungeon | direct

Je vindt de Shazam-app in de App Store. Daar kun je het gratis downloaden.

More from Madison Garrett

zo blijft je horloge up-to-date

Af en toe moet je de Apple Watch updaten: een smartwatch leert...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *