Lucid Games biedt meer informatie over de PS5-startgame Destruction AllStars

Een van de lanceringsgames voor de PlayStation 5 is Destruction AllStars, maar er was weinig informatie over deze titel bekend. Lucid Games heeft erop PlayStation-blog laat ons eindelijk weten wat we kunnen verwachten van hun nieuwste game.

Vernietiging AllStars is een sportevenement waaraan u alleen of met een team vrienden kunt deelnemen. Je kiest eerst een personage en daarna word je in een arena gedropt. Je moet dan zo snel mogelijk naar een van de auto’s rennen die in de arena te vinden zijn. Hierdoor krijg je niet altijd de auto tot je beschikking die je daadwerkelijk wilt, dus is het belangrijk om alle voertuigen die de game aanbiedt te kunnen besturen.

Eenmaal in een auto probeer je de auto’s van je tegenstanders te vernietigen. Je kunt dit doen door erop te bonzen. Wil je ze in één keer uitschakelen? Dan moet je de ‘slam-aanval’ gebruiken. Je kunt deze speciale aanval ook gebruiken als verdediging of boost.

Als uw auto pech heeft, gaat u te voet verder. Je hebt dan andere opties om je tegenstanders uit te schakelen en elk personage heeft zijn eigen speciale vaardigheden, waaronder een tijdje onzichtbaar worden en een spoor van vuur achterlaten.

In ieder geval ben je veel wendbaarder met je voeten en is het mogelijk om de auto van een tegenstander te kapen, wat dus tot interessante spelsituaties kan leiden. U kunt hieronder zien welke karakters aanwezig zijn in Destruction AllStars.

Lucid Games heeft aangekondigd dat ze Destruction AllStars zullen blijven voorzien van nieuwe content, die gratis zal worden aangeboden. Ze hebben al een roadmap klaar, maar delen deze nog niet.

READ  Coronavirus laatste nieuws en updates van over de hele wereld

Vanaf 19 november is er ook een Digital Deluxe Edition in de PlayStation Store. Dit omvat natuurlijk de game zelf, plus een aantal extra’s. Dit zijn de volgende:

  • 1 Legendarische personage- en voertuigskin – Omarm de duisternis en word The Crow.
  • 1 dansemote voor Lupita – Lupita laat de AllStars zien hoe het in Rio moet!
  • 4 Banners en 5 Avatars – Voeg vanaf het begin wat variatie toe aan je spelersprofiel!
  • 10.000 AllStar-valuta – Start uw AllStar-aanpassing! AllStar Currency kan worden verdiend door online te spelen. Deze boost zou je een voorsprong moeten geven bij het aanpassen van je racestrepen terwijl je de rest verdient!
Written By
More from Aubrey Mason
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Keppuutan is officieel bevestigd voor PS5, Xbox Series, Xbox One en pc
CyberConnect2 is eigendom van uitgever Aniplex en ontwikkelaar Borst Nieuwe info en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *