Plus Magazine op Pinterest: wat is het en hoe werkt het?

Plus Magazine is nu ook te vinden op het online prikbord voor foto’s: Pinterest. We leggen uit hoe het platform werkt en hoe je het kunt gebruiken, zodat je ook Pinterest Plus Magazine in de gaten kunt houden!

Wat is het?

Pinterest is eigenlijk te vergelijken met het prikbord in je keuken, waar je leuke foto’s, inspirerende quotes, recepten en nog veel meer kunt bewaren – maar dan online. Met Pinterest kun je je eigen verzameling foto’s maken die je leuk vindt, dat heet een bord. Zo’n bord is eigenlijk een soort mapje, waarin je allerlei foto’s op één plek kunt bewaren. U kunt het bord zelf een naam geven, zoals wij dat doen bij ‘Plus – Tuinieren‘van’Plus – Fietsen‘. U kunt zoveel borden maken als u wilt, en u kunt ze net als wij op thema rangschikken. U kunt de borden van andere gebruikers volgen, en zij kunnen hetzelfde voor u doen. Maar als u uw verzameling liever voor uzelf houdt, kunt u het bord op ‘privé’ zetten, zodat u deze alleen zelf kunt zien.

Hoe gebruik ik het?

Pinterest is een gratis platform. U kunt de app op uw telefoon downloaden via App Winkel van Google Playstore, maar het kan ook worden gebruikt via een laptop of pc. Dan moet je een account aanmaken met je e-mailadres, want zonder account kun je Pinterest niet gebruiken. Pinterest vraagt ​​naar je interesses, zodat het weet welke afbeeldingen je zoekt. Elke afbeelding wordt een speld genoemd. Met een knop die eruitziet als een speld kun je foto’s die je wilt bewaren op een van je borden zetten. Per bord geef je aan of je wilt dat dit bord door iedereen gezien wordt of dat het alleen voor jou bedoeld is. Je kunt borden maken met foto’s van anderen die je op het platform vindt, of je kunt zelf foto’s uploaden.

READ  Clubhouse is officieel gelanceerd op Android, maar niet de onze

Routekaart

Liever stap voor stap begeleid worden door Pinterest? Lees hieronder het stappenplan.

 • Download Pinterest via App Winkel van Google Playstore.
 • Open de app en maak een account aan bij ‘Registreren’
 • Voer uw gegevens in (zoals geslacht en land)
 • Kies vervolgens vijf of meer onderwerpen die u interesseren

 • Op de ‘For You’-pagina die je nu ziet, toont Pinterest fotosuggesties op basis van je interesses (en later op basis van foto’s en categorieën die je vaak bekijkt). Kijk je bijvoorbeeld vaak naar recepten, dan kom je ze ook vaker tegen op de ‘Voor jou pagina’.
 • Ga naar ‘Zoeken’ onder aan het scherm om te zoeken naar Pinterest-gebruikers of pins over specifieke onderwerpen
 • Typ een term waarnaar u op zoek bent, bijvoorbeeld Plus Magazine

 • Suggesties verschijnen bovenaan het scherm. Als u daarop klikt, gaat u naar een pagina met gerelateerde pinnen. Onderaan het scherm ziet u accounts gerelateerd aan uw zoekterm, zoals Plus Magazine
 • Als je op ‘Plus Magazine’ klikt en naar beneden scrollt, zie je de Pins van Plus Magazine
 • Klik op een punaise om deze op te slaan

 • Klik op ‘Opslaan’
 • Klik op ‘Bord maken’
 • Geef je bord een naam en stel de zichtbaarheid in (privé of openbaar)

 • Klik op ‘Aanmaken’
 • Bij ‘Opgeslagen’ rechtsonder in het scherm kun je al je borden en opgeslagen pinnen zien

 • Op deze manier kun je van allerlei leuke en inspirerende foto’s heel veel borden maken

Plus Magazine op Pinterest

Plus Magazine is nu ook actief op Pinterest. Aan onze pagina je vindt er de mooiste fiets- en wandelroutes, de lekkerste recepten en de leukste tuintips. U kunt de foto’s op uw eigen bord bewaren als inspiratie voor later. U kunt ook direct met de pin op ‘Bezoek’ klikken om het artikel op onze website te lezen!

READ  Hallo 2021: De wereld van herstel begon voor Marokkanen

More from Madison Garrett

Ziggo hoeft geen illegale downloaders van klantgegevens te delen met de filmdistributeur

Internetprovider Ziggo is niet verplicht de namen en adressen van illegale downloaders...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *