Luister naar wat we tot nu toe hebben gezegd over de Surface Duo-hardware

Deze week verder De rand‘s vrijdag aflevering van De Vergecast, Bedrade senior schrijver en Verge aluin Lauren Goode komt langs om haar nieuwe podcast te bespreken Word bedraad en blijft om tech en gadgets met haar te praten Verge collega’s Nilay Patel en Dieter Bohn.

In deze aflevering zijn we een stap dichter bij het beoordelen De langverwachte Surface Duo van Microsoft.

Ongeveer 29 minuten na de show onthult Dieter dat hij de smartphone met twee schermen van Microsoft in handen heeft gehad, maar alleen over de functies van het apparaat kan spreken met het scherm uit – dus alleen hardware – tot de officiële release van het product.

Dieter bespreekt hoe het product in de hand ligt, de duurzaamheid en kwaliteit van de glazen behuizing, de voor- en nadelen van het opvouwbare ontwerp en andere eerste indrukken van de vormfactor.

Hoewel ik dit artikel rond dat specifieke segment heb gecentreerd, werd er in deze aflevering nog veel meer besproken – zoals De rare nieuwe fitnesstracker van Amazon, een belangrijke update over TikTok’s Amerikaanse plannen, en een grabbelton met meer experimenteel smartphone-ontwerp – dus luister door de hele show om alles te horen.

Als je geïnteresseerd bent in onze eerdere discussies over de Surface Duo, luister naar ons gesprek met Panos Panay, Chief Product Officer van Microsoft op de dag dat hij het product vorig jaar aankondigde.

Hier zijn de grootste verhalen van deze week De rand:

READ  Het nieuwe Xbox-dashboard van Microsoft wordt deze week uitgerold
Written By
More from Aubrey Mason

Achterwaartse compatibiliteit van Xbox-serie verbetert games

Er zijn nieuwe details over de Xbox-serie en de achterwaartse compatibiliteitsfuncties worden...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *