Dit zijn de beste Xbox One-games die volgende week worden gelanceerd

Elke week worden er een aantal games gelanceerd op Xbox One, en het kan een moeilijke beslissing zijn om te beslissen welke je wilt kopen. We hebben een lijst samengesteld met titels waartoe we vroege toegang hebben gekregen en die tussen 31 augustus en 4 september worden gelanceerd. De games die hieronder worden genoemd, zijn geweldige ervaringen die je zou moeten overwegen. Het hoogtepunt van volgende week moet zijn Marvel’s Avengers.

Marvel’s Avengers

Marvel’s Avengers is een epische, third-person actie-avonturenspel dat een origineel, filmisch verhaal combineert met gameplay voor één speler en coöp. Vorm online een team van maximaal vier spelers, beheers buitengewone vaardigheden, pas een groeiend aantal helden aan en verdedig de aarde tegen escalerende bedreigingen.

Marvel’s Avengers zou op 4 september van start moeten gaan, beginnend bij $ 59,99. De Deluxe Edition van $ 79,99 geeft je op 1 september vroege toegang. Marvel’s Avengers bereikt native 4K-resolutie Xbox One X. U kunt kopen Marvel’s Avengers: Deluxe Edition op de Microsoft Store.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2

Kom terug met de meest iconische skateboardgames ooit gemaakt. Speel Tony Hawk’s Pro Skater en Tony Hawk’s Pro Skater 2 in één epische collectie, vanaf de grond opnieuw opgebouwd met ongelooflijk veel details. Alle professionele skaters, levels en trucs zijn terug en volledig geremasterd, plus meer.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 zou op 4 september moeten verschijnen, beginnend bij $ 39,99. De game is Xbox One X Enhanced. U kunt kopen Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 op de Microsoft Store.

NBA 2K21

NBA 2K21 is de nieuwste titel in de wereldberoemde, bestverkochte NBA 2K-serie en levert een toonaangevende sportvideogame-ervaring op Xbox One. Met uitgebreide verbeteringen van de best-in-class graphics en gameplay, competitieve en community online functies en diepgaande, gevarieerde spelmodi, biedt NBA 2K21 een unieke onderdompeling in alle facetten van NBA-basketbal en -cultuur.

NBA 2K21 zou op 4 september van start moeten gaan, vanaf $ 59,99. De game is Xbox One X Enhanced. U kunt kopen NBA 2K21 op de Microsoft Store.

WRC 9

Na een succesvolle terugkeer in 2019 is de WRC-licentie terug en nog beter met WRC 9. De offroad-simulatiebenchmark met realistische fysica geprezen door de beste coureurs, WRC 9 biedt nog meer content met nieuwe rally’s en gamemodi die zijn ontworpen voor de gemeenschap. .

WRC 9: Deluxe Edition zou op 4 september van start moeten gaan, geprijsd op $ 59,99. WRC 9: standaardeditie zou op 8 september van start moeten gaan voor $ 49,99. De game draait op 4K-resolutie op Xbox One X. Je kunt kopen WRC 9: Deluxe Edition op de Microsoft Store.

In welke van deze games ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten.

READ  Compatibiliteitsproblemen met PS5 en Xbox Series X met Vizio-tv's opgelost met firmware-update
Written By
More from Max Mcgee

Vijf redenen waarom Knicks-fans zich zorgen moeten maken over de herstart van NBA

De Knicks zijn niet in Orlando, maar er zijn nog steeds redenen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *