Lumberjack’s Dynasty begint Xbox- en PlayStation-bomen om te hakken

De scène met de houthakkersroof zit duidelijk vol met beloningen. Maar tot voor kort realiseerden we ons niet hoe competitief alles was. Kijk, we hadden de kans om mee te doen aan de razernij Houthakker En de houthakkerssimulator Minder dan 24 uur geleden op console geschud. Nu is het tijd om door te gaan met opnemen, met Lumberjack’s Dynasty op Xbox en PlayStation.

Lumberjack’s Dynasty is de nieuwste game-ervaring voor houthakkers die de afgelopen tijd is uitgebracht, maar dit is waarschijnlijk de meest opwindende van het stel. Ja, het is tijd om de zaag aan te steken en het bos in te gaan terwijl de Simland Life-sim op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4 en PS5.

Als je altijd al een beetje een houthakker hebt gehad met het snijden van verbeeldingskracht, dan is dit het spel voor jou. Lumberjack’s Dynasty kost £ 24,99 en geeft je de mogelijkheid om je eigen bedrijf op te bouwen, door vanaf de grond af aan te werken – vrij letterlijk – terwijl je een beetje hakbelasting creëert.

Het combineert de werelden van bos en houtkap, met levenssimulatie en rollenspel, terwijl je door een vervallen houthakkerskamp slingert en de leiding overneemt van familieleden in de hoop het groot te maken. Er wachten queestes en je profiteert van verschillende vaardigheden, terwijl je je een weg probeert te banen door het bos.

Maar er is meer, en bij Lumberjack’s Dynasty gaat het niet alleen om het beklimmen van hoogten en hopen op het beste. Zie je, je zult ook vanuit andere hoeken moeten werken, zoals vissen, honing maken of groenten verbouwen om je in leven en gezond te houden. Dit stelt je in staat om de liefde van je leven te achtervolgen en een gezin te stichten.

READ  Is er een releasedatum voor Horizon Forbidden West Xbox Series X | S?

De belangrijkste spelfuncties zijn onder meer:

 • Unieke combinatie van bos, houtkap en levenssimulatie
 • Verhaalgedreven zoektocht
 • Een grote en open wereld om te verkennen terwijl je hout aan het oogsten bent en je bedrijf opbouwt
 • Een verscheidenheid aan individuele karakters om mee te communiceren
 • Gameplay aangepast aan je bloeiende dynastie – met nieuwe missies die je kunt voltooien terwijl je houtimperium groeit
 • Skills-systeem – Leer en verbeter uw vaardigheden om beter en efficiënter te worden
 • Dynamische economische motor met verschillende producten en verschillende prijzen
 • Controle van zware machines en voertuigen – Gelicentieerde voertuigen van grote fabrikanten zijn beschikbaar voor aankoop, gebruik, onderhoud en reparatie
 • Fabricage en verkoop van stammen, planken, schors en andere houtproducten
 • Repareer, herbouw en breid uw huis en gebouwen uit
 • Neem een ​​pauze van het stelen van houthakkers en doe andere activiteiten zoals vissen, groenten verbouwen, fruit verzamelen, honing oogsten en heerlijke maaltijden koken.
 • Verdien sociale punten en geld om uw bedrijf uit te breiden en te ontwikkelen
 • Zoek een vrouw en sticht een gezin

Er gebeurt veel in Lumberjack’s Dynasty nu hij gescheiden is van de pc-wereld en bewegingen heeft gemaakt op Xbox en PlayStation. We zullen er zeker van zijn om zo snel mogelijk een recensie voor u te ontvangen, maar tot die tijd kunt u zelf getuigen van het hakken en scoren door een bezoek te brengen aan Xbox-winkel en PlayStation Store.

Spelbeschrijving:

Een uniek first-person levenssimulatiespel voor een houthakker die een bedrijf opzet en zijn eigen bloedlijn vestigt. Lumberjack’s Dynasty is een unieke mix van bos-, houtkap- en levenssimulatie gecombineerd met rollenspelelementen. Je begint in een vervallen houtkamp dat je langzaam van je oom en oom overneemt om het weer in oude glorie te herstellen. Naast puur “houthakkersroof”, kun je een grote verscheidenheid aan taken oplossen en veel vaardigheden trainen om gaandeweg beter en professioneler te worden. Je kunt je manier van spelen altijd vrij aanpassen: ofwel word je snel een eenvoudige en professionele houthakker door grote bospercelen te kopen en er producten van te maken – en dus – voor je economisch succes zonder te ver af te drijven. Als alternatief kun je wat meer tijd nemen om de volledige diepte van het spel te verkennen en jezelf ook toestaan ​​om een ​​verscheidenheid aan extra mogelijkheden te ervaren – van het repareren en renoveren van je gebouwen en voertuigen, overbevissing, het maken van honing en het verbouwen van groenten tot socializen met de lokale bevolking. Mensen, vind de liefde van je leven en sticht uiteindelijk je gezin. Hoe dan ook, er staat je veel plezier (en hard werken) te wachten terwijl je voor je leven zorgt terwijl je je bedrijf laat groeien en beide in het succesvolle Lumberjack-ras verandert.

READ  Street Fighter 6 officieel aangekondigd - komt naar Xbox?
Written By
More from Vanessa Hale
Stardew Valley Big Update 1.5 komt uit op Switch, Xbox en PlayStation
Enkele weken na de komst van de Big 1.5-update voor computerstuurprogramma’s, Stardo...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *