Maak je eigen Mass Effect Legendary Edition-omslag en download extra content

Legendarische versie van Mass Effect, BioWare’s remaster van de Mass Effect-trilogie, is bijna hier, en nu kunnen fans hun eigen hardcover maken.

The Box Art Maker, te vinden op SpelsiteSpelers mogen kiezen welke karakters ze op de omslag willen zien. Fans kunnen ook andere elementen aanpassen, zoals de achtergrond en het kleurenschema, op basis van de moraal die je kiest. Als je bijvoorbeeld wilt dat Miranda Lawson en Liara T’Soni prominent op de omslag verschijnen, kun je ze kiezen als je favoriete teamgenoten, en ze zouden in het eindproduct te zien zijn.

Als je eenmaal hebt bepaald wie je wilt op je omslag, kun je de uiteindelijke afbeelding downloaden met drie verschillende opties: delen op sociale media (bedoeld om te uploaden naar sociale media), 4K-achtergrond en vervolgens vierkante hardcover voor PlayStation 4 of Xbox One.

Het is leuk om de volledige PlayStation 4 en Xbox One te zien die is geladen nadat je ermee hebt geknoeid, en fans delen hun aangepaste hoesjes al online.

Zelfs één persoon heeft het gebruikt om het te maken Alleen gelabeld met Garrus Vakarian. Dit is geen optie in de customizer – op de EA-website kun je elk personage maar één keer kiezen – dus deze moest Photoshop-illustraties maken. Maar het is een goede truc om de middelen van de tool te gebruiken.

De custom cover-maker is niet het enige goede dat woensdag werd aangekondigd. BioWare heeft veel gratis inhoud gepubliceerd die oorspronkelijk was opgenomen in de luxe edities van Mass Effect 2 En de Massa-effect 3Om fans bezig te houden tot de remaster-lancering. Geïnteresseerde partijen hebben nu toegang tot 88 nummers uit de hele trilogie, waaronder een nieuw nummer genaamd “Resynthesis”; Twee digitale kunstboeken; Twee digitale prentenboeken. Een digitale lithografie van Normandië in actie. Deze downloads zijn Gratis beschikbaar op de website van het spel.

READ  HELMA Eigenheimbau: Bedrijfspresentatie april 2022 Download PDF

Legendarische versie van Mass Effect Het wordt op 14 mei uitgebracht voor PS4, Windows PC en Xbox One, en het zal speelbaar zijn op PlayStation 5 en Xbox Series X via achterwaartse compatibiliteit.

Written By
More from Eda Greene
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *