Google verzamelt weergave-, afspeel- en leesinhoud op de Android-tablet

Het overzicht omvat video-apps, games en boeken onder de namen Kijken, Spelen en Lezen. Op het weergavescherm ziet u inhoud van al uw video-apps, inclusief YouTube. Alleen Netflix lijkt niet te delen.

Op dit scherm staan ​​ook de series en films waar je de laatste tijd naar hebt gekeken. Eindelijk ziet u hier alle inhoud die voor u wordt aanbevolen. Het ontwerp van dit scherm lijkt sterk op Google TV, het smart tv-besturingssysteem van de techgigant.

Al je games en boeken

Games combineren verschillende games op het scherm, zoals de games waaraan je het laatst hebt gewerkt en aanbevelingen van het algoritme van Google. Je kunt hier ook een aantal games op proef spelen, zonder ze volledig te downloaden.

Op het Leesscherm worden boeken uit de Google Play Books-collectie weergegeven. U vindt er ook voorbeeldhoofdstukken uit nieuwe boeken en audioboeken.

Later dit jaar

Entertainment Space zal “later dit jaar” wereldwijd worden uitgerold op verschillende tablets, waaronder van Lenovo en Sharp. In de VS zal het binnenkort beschikbaar zijn op Walmart-tablet.

Volgens Google is het aantal Android-tabletgebruikers het afgelopen jaar met dertig procent gestegen. Met de nieuwe functie wil het bedrijf het gemakkelijker maken om al je inhoud te bekijken, zonder dat je verschillende apps hoeft te openen.

READ  Hoe kan ik mijn Facebook-account definitief verwijderen?
More from Madison Garrett

Wizards vs Magic – Spelsamenvatting – 7 april 2021

Orlando, Florida – – Bradley Bell Hij keerde terug van de afwezigheid...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *