Maak je klaar voor beter kussen in de “grote” Baldur's Gate 3-update van volgende week

Maak je klaar voor beter kussen in de “grote” Baldur's Gate 3-update van volgende week

Romantieksimulator vermomd als fantasy-RPG Baldur's Gate 3 legt vaseline op haar lippen, wiebelt een beetje van haar tong en oefent in de spiegel voor haar volgende grote update. Dat klopt, net op tijd voor Valentijnsdag (of misschien net erna) laat Larian de patch “Enhanced Hug” vallen.

Kijk op YouTube

Dat is de iets opwindendere naam die ik heb gegeven aan wat officieel bekend staat als Patch 6, gebaseerd op Larian's hint over wat hij kan verwachten – met als kop een kort fragment van internet's favoriete vampier Astarion, die zijn lippen op slot doet, en zijn voorhoofd met Tav, waarop twee nieuwe romantiekopties. Wanneer je je Faerûn-vooroordeel aantrekt.

Snogging is ongetwijfeld het meest opwindende aan de update, gezien de huidige status van Baldur's Gate 3 als het te verslaan romantiekspel. Dit is echter niet het enige, aangezien Larian enkele korte details heeft vrijgegeven over wat de “enorme” patch zal bevatten.

Tot het volledige aanbod behoren nieuwe inactieve animaties voor personages terwijl je in het kamp rust, samen met enkele nieuwe legendarische acties voor degenen onder jullie die klaar zijn om de uitdaging aan te gaan en de krachtige Honor-modus van de RPG aan te gaan.

Naast de nieuwe functies en grotere verbeteringen zullen er “veel bugfixes” zijn, waarbij Larian zegt dat ze binnenkort een volledige set patch-opmerkingen zullen uitrollen. Patch 6 staat dan gepland voor volgende week, de exacte dag en tijd zijn nog niet bevestigd. Hopelijk is het tijd om Valentijnsdag door te brengen met je digitale geliefde – en hen een nieuwe manier te leren om die lippen te gebruiken. fout.

READ  Horsemode in Us is echt en duurt alleen op 1 april

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *