Port Arthur-mannen maken deel uit van degenen die zijn aangeklaagd voor een gewapende overval op Xbox-consoles en -consoles – Port Arthur News

Port Arthur-mannen maken deel uit van degenen die zijn aangeklaagd voor een gewapende overval op Xbox-consoles en -consoles – Port Arthur News

Mannen uit Port Arthur maken deel uit van de verdachten van een gewapende overval op Xbox-consoles

Gepubliceerd om 00:16 uur zaterdag 10 februari 2024

Drie mannen, waaronder twee uit Port Arthur, werden deze week aangeklaagd voor het beroven van verschillende mannen in Beaumont.

Kenrell Abraham, 27, uit New Iberia, Louisiana, en inwoners van Port Arthur, Jordan Michael Jones Jr., 19, en Edward Brown, 19, werden aangeklaagd op grond van zware beschuldigingen van diefstal als gevolg van een incident op 6 december.

Volgens beëdigde verklaringen voor de arrestatie van de drie mannen werd de politie van Beaumont gestuurd naar een inbraak die gaande was in blok 4800 van Steelton. De arriverende officier zag twee mannen, van wie er één werd geïdentificeerd als Kenrell Abraham, Steelton Square verlaten en te voet naar het zuiden vluchten.

Een andere officier zag Abraham naar verluidt in blok 4700 van Ironton, waar hij zijn kleren weggooide.

Hij bleef naar verluidt agenten ontwijken toen agenten hem riepen.

Abraham probeerde zich naar verluidt te verstoppen achter een auto op een oprit in blok 2500 van Tyler en werd in hechtenis genomen.

Edward Brown zou ook voor de politie zijn gevlucht en werd later door een K-9-officier onder een schuur gevonden.

De politie denkt dat het Brown was die een vuurwapen of iets waarvan werd aangenomen dat het een vuurwapen was, op de slachtoffers richtte en later verschillende items stal, waaronder een Xbox TV en verschillende gamesysteemconsoles.

READ  Oude online lobby's van Call of Duty op Xbox zien eruit en voelen aan als een speelhal

Gedurende deze tijd zag een officier naar verluidt een man spullen op de achterbank van een zilveren Dodge Nitro plaatsen terwijl de bestuurder, geïdentificeerd als Jordan Jones, op de bestuurdersstoel zat.

De auto stond op minder dan een steenworp afstand van de woning van het slachtoffer geparkeerd.

Jones zei aanvankelijk dat hij ook een slachtoffer was, maar agenten merkten inconsistenties op, aldus het document.

Een zoektocht op een van de telefoons van de mannen toonde communicatie tussen hen aan. Jones werd gearresteerd en het voertuig werd naar een beveiligde faciliteit gesleept.

Vanaf vrijdagmiddag verbleef Abraham in de Jefferson County Correctional Facility op borgtocht van $75.000 wegens zware overval en $3.000 borgtocht wegens het ontlopen van arrestatie.

Volgens informatie van het Jefferson County Sheriff's Office zaten Jones en Brown ook in de gevangenis met een borgsom van $ 75.000,- wegens zware overvallen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *