Maak kennis met PlayStation Stars – een gloednieuw loyaliteitsprogramma – PlayStation.Blog

Gedurende de 27-jarige geschiedenis van ons bedrijf hebben we ons voortdurend verdiept in hoe zinvolle game-ervaringen geweldige, levenslange herinneringen voor gamers kunnen creëren. Bij PlayStation vinden we het allemaal erg leuk om unieke producten en ervaringen te creëren waar onze fans blij van worden. Dit omvat alles, van onze consoles en veelgeprezen games tot community-uitdagingen zoals: grijp de troon En de behandel symbolentot digitale en live-evenementen, inclusief de stand van zaken.

Vandaag ben ik verheugd om PlayStation Stars te onthullen, een gloednieuw loyaliteitsprogramma dat jou, de gamer, viert omdat je op je steeds groter wordende gamereis met ons bent. PlayStation Stars is gratis om lid te worden wanneer het later dit jaar wordt gelanceerd. Zodra je lid wordt, verdien je beloningen door verschillende campagnes en activiteiten te voltooien. Voor onze maandelijkse check-in-campagne moet je gewoon een game spelen om een ​​beloning te krijgen, terwijl je voor andere campagnes toernooien moet winnen, bepaalde bekers moet winnen of zelfs de eerste speler moet zijn die een megaplatinatitel in je lokale tijdzone wint.

Alle PlayStation Stars-leden kunnen loyaliteitspunten verdienen. Punten kunnen worden ingewisseld in een catalogus die PSN-portemonnee-tegoeden en bepaalde PlayStation Store-producten kan bevatten. Als extra voordeel verdienen PlayStation Plus-leden die zijn geregistreerd bij PlayStation Stars automatisch punten voor aankopen op Playstation Store.

Als onderdeel van PlayStation Stars onthullen we ook een nieuw type beloning genaamd “Digital Collectibles”. Verzamelobjecten zijn net zo divers als ons portfolio van producten en franchises. Het zijn digitale weergaven van dingen die PlayStation-fans leuk vinden, waaronder beeldjes van geliefde en iconische personages uit games en andere vormen van entertainment, evenals gekoesterde hardware die profiteert van Sony’s innovatiegeschiedenis. Er zal altijd een nieuwe collectie te verdienen zijn, zeer zeldzame verzamelobjecten om naar te streven, of iets verrassends om gewoon voor de lol te verzamelen.

READ  Dragon Ball: The Breakers is een belachelijke asymmetrische multiplayer-game

We hopen dat deze nieuwe software herinneringen aan eerdere games terugbrengt en je enthousiast maakt voor de toekomst met PlayStation: we herdenken de gametijdperken die we samen hebben gecreëerd, nieuwe paden uitstippelen om te verkennen en spelers samenbrengen voor wereldwijde vieringen. Dit is nog maar het begin voor PlayStation Stars en de software zal in de loop van de tijd blijven evolueren. We voeren momenteel enkele vroege tests uit op dit programma voordat we het later dit jaar lanceren in regionale gefaseerde uitrol.

We hopen dat je geniet van het programma zodra het is gelanceerd. We zullen in de toekomst terugkomen met meer updates. Bedankt voor het lezen!

More from Madison Garrett
Diablo 2: The Resurrection komt dit jaar
De slogan was onvermijdelijk: een sneeuwstorm, die ons terugbrengt naar de hel....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *