Maak van je iPhone een smartdisplay met Standby in iOS 17

Maak van je iPhone een smartdisplay met Standby in iOS 17

Slim scherm, zoals Google Pixel-tablet of Amazon Echo Show, kan het uw productiviteit verhogen, u op de hoogte houden van het nieuws en het weer, en u verbinden met uw slimme huis. Maar u hoeft geen nieuw scherm te kopen om de voordelen van Smart: With te benutten iOS 17Je iPhone kan nu op zichzelf veranderen in een slim display, waardoor je alle Apple-voordelen krijgt die je misschien mist met iets van Amazon of Google.

Deze functie, StandBy genaamd, werkt automatisch zolang je iOS 17 gebruikt—De volgende grote software-update van Apple. THet nieuwe besturingssysteem bevindt zich nog in de bètatestfase, wat betekent dat u dit moet doen Schrijf uw iPhone in voor het Apple Beta-programma haar betalen (en alle nieuwe functies) Buiten. Het uitvoeren van een bètaprogramma is altijd riskant, aangezien het nog niet af is, dus we raden u aan het op een secundaire iPhone te testen, of er in ieder geval een back-up van te maken. uw iPhone naar een veilige bron, Net als je computer.

صورة للمقال بعنوان حوّل جهاز iPhone الخاص بك إلى شاشة ذكية باستخدام وضع الاستعداد في نظام التشغيل iOS 17schermafbeelding: appel

Hoewel de nieuwe functie standaard moet zijn ingeschakeld, kunt u ervoor zorgen dat deze is ingeschakeld door naar de instellingen > opmerking. Draai vanaf hier uw iPhone zijwaarts terwijl deze is vergrendeld en wordt opgeladen. (Hij kan worden opgeladen via USB, of als je echt chique wilt worden, kun je hem op een Het MagSafe-oplaadstation is horizontaal.) Je iPhone hoeft alleen maar onder een hoek te staan ​​in de liggende modus. Het werkt gewoon niet als het plat op het oppervlak ligt, daarom is het MagSafe-dock zo logisch.

Zodra je iPhone is opgeladen en je hem zijwaarts draait, word je begroet door twee grote widgets door kant. Ze worden automatisch gegenereerd, maar ze kunnen ook worden gewijzigd Zoals widgets op je startscherm. Tools van derden worden ondersteund door de publieke release van iOS 17.

U kunt omhoog en omlaag vegen over de widgets om te schakelen tussen alle beschikbare opties. Houd een tool ingedrukt om de bewerkingsmodus te openen. Hier kunt u een Plus knop om een ​​nieuwe widget toe te voegen, terwijl de minus knop verwijdert er een. U kunt ook slepen en neerzetten gebruiken om widgets te herschikken en u kunt ze uitschakelen Slimme rotatie En Widget-suggesties Functies Als u altijd uw selectie van widgets wilt zien.

Het beste van alles is dat deze gadgets knoppen hebben Je kunt ermee interageren. De Muziek-widget heeft bijvoorbeeld een knop Afspelen en u kunt de sectie Speelt nu uitvouwen voor volledige mediabediening; Je kunt items in Herinneringen bekijken zonder zelfs maar je iPhone te ontgrendelen; En als u HomeKit-apparaten gebruikt, kunt u individuele schakelaars of scènes rechtstreeks vanuit de widgets bedienen.

Maar StandBy gaat niet alleen over widgets. Veeg horizontaal en u kunt schakelen tussen een diavoorstelling met foto’s en een klok op volledig scherm. U kunt in beide weergaven omhoog vegen om verschillende stijlen te zien. In het afbeeldingenscherm verschijnen verschillende categorieën zoals natuur en mensen. Houd het scherm ingedrukt en tik vervolgens op Plus Nu kunt u elk album aan de diavoorstelling toevoegen. Voor de klokscène kunt u de bewerkingsmodus openen om de kleuren te wijzigen.

READ  Willekeurig: hier is hoe Phil Spencer van Microsoft reageerde op Smash Bros. Meat van Minecraft Steve

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *