Nee, Ubisoft zal je accounts vol met de game niet verwijderen, zoals het beweert

Nee, Ubisoft zal je accounts vol met de game niet verwijderen, zoals het beweert

Al vele jaren voeren we ons accountverwijderingsproces uit in overeenstemming met de vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (artikel 5.1e over de verplichting om de bewaartermijn van gegevens te beperken). Ons beleid voldoet aan de wettelijke vereisten en aan de industrienormen. Deze maatregel dient ook als bescherming voor onze spelers tegen fraude.

Accountverwijdering volgt een zeer rigoureus proces. Daarom houden we rekening met de volgende vier criteria voordat we een account verwijderen:

* De speelactiviteit van het account sinds de creatie ervan

* Rekenbibliotheken: Accounts die gekochte pc-games bevatten, komen niet in aanmerking voor verwijdering

* Duur van inactiviteit van account, d.w.z. laatste aanmelding bij ons ecosysteem (inclusief van Ubisoft-games op Steam en andere platforms)

—In de praktijk hebben we vanaf vandaag nooit accounts verwijderd die minder dan 4 jaar inactief zijn geweest

* Een actief abonnement hebben dat aan het account is gekoppeld.

Voordat de verwijdering permanent wordt, ontvangt de speler in ieder geval drie e-mails binnen een periode van 30 dagen waarin wordt aangeboden om zijn account te herstellen. Als de gebruiker probeert in te loggen binnen de periode van 30 dagen, ontvangt hij bovendien automatisch een waarschuwing en een link om zijn account opnieuw te activeren.

READ  In deze volledig vernietigbare RTS word je geconfronteerd met een vloedgolf aan robotvijanden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *