macOS Monterey 12.5 met bugfixes is nu beschikbaar

macOS Monterey 12.5 met bugfixes is nu beschikbaar

Je kunt nu macOS Monterey 12.5 downloaden op je Mac. Dit is een kleine update die voornamelijk bugfixes bevat.

Lees verder na de aankondiging.

Hoe macOS Monterey 12.5 . te installeren

Er staat een nieuwe update klaar voor je Mac! Het voegt geen nieuwe functionaliteit toe in Nederland, maar het lost kleine problemen op en is belangrijk voor de stabiliteit van je computer. Het downloaden en installeren van macOS Monterey 12.5 is heel eenvoudig. Volg gewoon de onderstaande stappen om de nieuwste versie te krijgen.

Aangezien de update net is uitgebracht, kan het even duren voordat deze voor u verschijnt. Veel mensen proberen de software rechtstreeks te downloaden. Is het nog niet voor u beschikbaar? Probeer het dan later nog eens.

  1. Open Systeemvoorkeuren;
  2. Klik op de knop “Software-update”;
  3. Wacht tot macOS Monterey hier verschijnt en klik op “Bijwerken”;
  4. Wacht tot het downloaden is voltooid en volg de stappen op het scherm.

Tijdens de update zal je Mac zichzelf meerdere keren opnieuw opstarten. Het is dus slim om vooraf je bestanden op te slaan en documenten te openen, met voldoende opslagruimte en een back-up van je Mac. Zo weet je zeker dat je geen data kwijtraakt als er iets misgaat.

Je kunt macOS Monterey 12.5 downloaden en installeren op elke Mac die de eerste versie van Monterey al ondersteunt. daar zijn ze:

Ga naar macOS 13 Ventura

macOS Monterey 12.5 is een kleine update die geen nieuwe functies toevoegt. Dit is heel anders met macOS 13 Ventura. De volgende grote versie van het besturingssysteem wordt dit najaar uitgebracht en biedt veel geweldige functies. Zo kun je aan de slag in Stage Manager. Vanuit het controlepaneel kies je straks de app die je wilt gebruiken en deze verschijnt daarna. Dan schuiven andere apps opzij, waardoor uw werkproces eenvoudiger wordt.

Daarnaast krijgt Spotlight veel nieuwe features. Binnenkort kun je niet alleen naar apps zoeken, maar ook naar meer. Ook zie je foto’s of video’s en helpen ze je bijvoorbeeld bij het instellen van een wekker.

Ben je nieuwsgierig? Er is al een openbare bètaversie van macOS Ventura beschikbaar. Het kan nog steeds veel bugs en andere slechte dingen bevatten, dus we zullen het niet installeren op de Mac die je elke dag gebruikt.

Lees het laatste nieuws over Apple:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *