Je kunt jfifs gewoon hernoemen naar jpegs

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben het beu dat internet me in 2020 aanvalt met nieuwe ongewenste bestandsindelingen. Wie heeft webps gevraagd om in de zoekresultaten van Google naar afbeeldingen te sluipen? Ik heb geen zin in deze rommel! Tot een vrij recente update kon ik ze niet eens openen in Photoshop, een programma dat alleen bestaat voor het openen en bewerken van afbeeldingen. Ik gooi graag mijn scherm uit het raam elke keer als ik een afbeelding ga downloaden en ontdek dat het een webpagina is, en ik heb een soortgelijke reactie wanneer ik een jfif tegenkom. Maar hier is een snelle tip die je misschien niet kent: je kunt jfif gewoon hernoemen en verder gaan met je leven.

Hier is alles wat u moet weten over jfif-afbeeldingen: Het zijn jpeg-bestanden.

Written By
More from Aubrey Mason
Stimuluscontroles zullen worden opgenomen in de nieuwe GOP-factuur
Minister van Financiën Steve Mnuchin zegt dat de voorgestelde coronaviruswetgeving die naar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *