Macrotis is een side-scrolling platformgame die binnenkort beschikbaar is voor PS4 en Xbox One


Eastasiasoft kondigde vanmorgen aan dat de oprechte platformgame Macrotis: A Mother’s Journey lanceert op 21 oktober voor PS4 en Xbox One. Het komt op een later tijdstip naar de Nintendo Switch.

Macrotis: A Mother’s Journey wordt gepresenteerd in 2.5D-stijl. Je speelt als een buideldier dat in de woestijn woont, gewoon bekend als Moeder Bilby. Afgezien van standaardplatforms, kun je met de game ook knagen en graven om obstakels te overwinnen.

Hier is een beschrijving van het verhaal van de game van Eastasiasoft:

Dit is het verhaal van de reis van een moeder Bilby om haar kinderen te redden, een vertederend en magisch verhaal dat verteld wordt door haar kleine acties en de prachtige maar dodelijke omgevingen die ze moet doorkruisen. Kruip in de huid van Moeder Bilby terwijl ze haar omgeving manipuleert, schijnbaar onmogelijke kansen onder ogen ziet en zelfs wakker wordt voor bovennatuurlijke vermogens in haar wanhopige avontuur in het onbekende.

Macrotis was eerder uitgebracht op PC via Steam. De pc-versie van de game ontving positieve gebruikersrecensies. Dus hopelijk is de consoleversie een goede poort.

Bekijk hieronder een trailer voor de game!

Trefwoorden: 2.5D videogames, Eastasiasoft, Macrotis: A Mother’s Journey, platformgames, Trotse dinosaurussen

Game Freaks 365 neemt deel aan partnerprogramma’s om hostingkosten en andere bedrijfskosten te dekken. Mogelijk ontvangen we een klein percentage van de omzet via aangesloten links.


READ  Nieuwe Halo Infinite Tease heeft Xbox-fans enthousiast gemaakt
Written By
More from Vanessa Hale

Mario Kart in je woonkamer

Afbeelding: Nintendo Je hebt gespeeld Mario Kart op je telefoon, op een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *