Madden NFL 21 en een paar andere Xbox-games zijn deze week gratis te spelen

De gratis dagen van Microsoft zijn dit weekend terug met nog drie gratis Xbox One-games dit weekend. Het staat ze niet vrij om het te houden en in plaats daarvan gratis te spelen, maar het aanbod is nog steeds geen slechte deal voor Xbox-gebruikers zolang ze een Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass Ultimate-abonnement hebben. De drie gratis spellen Madden NFL 21, Terraria, En de Naruto naar Boruto: Shinobi Stryker, En ze zijn allemaal gratis om te proberen tussen nu en 31 januari.

Om de gratis games voor het weekend te krijgen, hoef je ze alleen maar te zoeken in de Xbox Store terwijl je bent aangemeld bij een account met een van de juiste lidmaatschappen. Je zult het niet voor onbepaalde tijd kunnen behouden, maar elke voortgang die je boekt in games, wordt overgedragen naar het volledige product als je besluit ervoor te kiezen.

Het goede nieuws voor degenen die op meer platforms dan Xbox spelen, is dit Madden NFL 21 De free-to-play-periode is niet alleen beperkt tot deze familie van consoles. Als aansluiting bij het NFL-seizoen is het Free-to-Play-weekend uitgebreid naar zowel Xbox-gebruikers als PlayStation-gebruikers, pc-gebruikers via Steam en abonnees van Google Stadia. U kunt op de verschillende platforms alles leren wat u moet weten over een gratis proefperiode Via de EA-website.

Als u van plan bent om te kopen Madden NFL 21Dat kun je beter doen tijdens de Days of Freestyle Play. Op dagen waarop je gratis kunt spelen, krijg je vaak kortingen op games die tijdens de proefperiode beschikbaar zijn, maar niet elke game krijgt elke keer korting. Dit is het geval met alleen weekenden Madden NFL 21 50% of 60% korting, afhankelijk van welke game-versie je wilt.

U kunt kortingstarieven vinden voor Madden NFL 21 Naast de standaardprijzen voor de andere twee games die hieronder worden vermeld.

Kortingen op Xbox Free Play Days

  • Madden NFL 21

    • Xbox One en Xbox Series X | S Edition met 50% korting: $ 29,99
    • Superstar Edition met 60% korting: $ 31,99
  • Terraria
  • Naruto naar Boruto: Shinobi Stryker

Xbox Free-to-Play-games voor het weekend zijn nu tot en met 31 januari beschikbaar.

READ  F1 2020 heeft nu een gratis proefversie op PS4 en Xbox One
Written By
More from Vanessa Hale

Exclusief in de schijnwerpers op Xbox: The Road to the Woods

Vorige week hebben we een nieuwe functie voor TA geïntroduceerd met Xbox...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *