Madden NFL 21 headlines voor gratis Xbox-titels dit weekend

Dit weekend krijgen mensen met een Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass Ultimate-abonnement drie games die ze gratis kunnen spelen dankzij Free Play Days. Madden NFL 21 (beide Series X | S- en Xbox One-versies), Naruto to Boruto: Shinobi Striker en Terraria zijn nu allemaal gratis te spelen tot maandag.

Madden NFL 21 (Xbox Series X | S en Xbox One)

Beschrijven: Voel het volgende niveau in Madden NFL 21 op Xbox Series X | S op 4 december. Begin nu je seizoen door de Xbox One-game te spelen op Xbox Series X | S. Content verdiend in MUT en voortgang in The Yard wordt overgedragen via je EA-account.
Werd beroemd op Madden NFL 21.

Madden NFL 21 Xbox-serie X | S.
Madden NFL 21 Xbox-serie X | S.

Voel het volgende niveau in MADDEN NFL 21 op de XBOX SERIES X | S op 4 december. Begin nu je seizoen door Xbox One te spelen op de XBOX SERIES X | S. Content verdiend in MUT en voortgang in The Yard wordt overgedragen via je EA-account.

Werd beroemd op Madden NFL 21.

Madden NFL 21 - Xbox One
Madden NFL 21 – Xbox One

Werd beroemd op Madden NFL 21.

Madden NFL 21 introduceert nieuwe functies en modi, waaronder:

The Face of Privilege: The Rise to Fame: The Rise to Fame and Immortality.

Controle: beheers innovatieve streamingverbeteringen en live playbooks.

X-Factor 2.0: nieuwe X-Factor-mogelijkheden.

Naruto naar Boruto: Shinobi Stryker

31/08/2018 - Ronde

Beschrijven: Vecht als een team van 4 om online tegen andere teams te strijden! Grafisch is SHINOBI STRIKER ook vanaf de grond af ontworpen met een geheel nieuwe grafische stijl. Leid je team en vecht online om erachter te komen wie de beste ninja’s zijn!
Grootte: 17,6 GB

READ  Koopt Xbox Sega?
Naruto naar Boro: Shinobi Striker
Naruto naar Boro: Shinobi Striker

Vecht als een team van 4 om online tegen andere teams te strijden! Grafisch is SHINOBI STRIKER ook vanaf de grond af ontworpen met een geheel nieuwe grafische stijl. Leid je team en vecht online om erachter te komen wie de beste ninja’s zijn!

Terraria

Update-scherm Terraria 2015

Beschrijven: De wereld is binnen handbereik terwijl je vecht voor overleving, rijkdom en glorie. Duik in de grotten, test je gevechtskracht of bouw je eigen stad – de keuze is aan jou! Nu met meer inhoud dan ooit tevoren. Door klassieke actiegame-elementen te combineren met creativiteit in sandbox-stijl, is Terraria Adventure echt net zo uniek als de spelers zelf!

Terraria
Terraria

De wereld is binnen handbereik terwijl je vecht voor overleving, rijkdom en glorie. Duik in de grotten, test je gevechtskracht of bouw je eigen stad – de keuze is aan jou! Nu met meer inhoud dan ooit tevoren. Door elementen van klassieke actiespellen te combineren met creativiteit in sandbox-stijl, is Terraria Adventure echt net zo uniek als de spelers zelf!

Beide Xbox Series X | releases zijn beschikbaar S en Xbox One door Madden NFL 21 dit weekend met gratis te spelen dagen. De laatste keer dat Madden NFL 21 was opgenomen in een gratis weekend, waren de prestaties echter uitgeschakeld en konden ze niet worden ontgrendeld. Dit zal waarschijnlijk weer het geval zijn (we konden niet testen), maar zo niet, dan zou het gemakkelijk zijn om beide gamesets de komende dagen te voltooien, vooral wanneer je de voortgang van de Xbox One-versie naar Series X kunt overzetten. | S. Edition Voor meer informatie over hoe je dit doet, ga je naar Madden NFL 21 Xbox One Tour en Madden NFL 21 Xbox Series X | S.

READ  Goal onthult de nieuwe bevoorrading van de Xbox Series X

Terraria heeft meer dan 200 uur nodig om te voltooien en het is al inbegrepen in de Xbox Game Pass, dus misschien wil je dat overslaan, Naruto to Boruto: Shinobi Striker is onlangs verwijderd uit de Game Pass, dus als je niet al zijn prestaties volledig op tijd Je hebt nu een paar dagen extra om zijn lijst door te werken.

Al deze spellen zijn tot en met maandag gratis te spelen.

Written By
More from Vanessa Hale

Tales of Crestoria Mobile Game brengt prachtige “The Wake of Sin” korte animatiefilm uit

29 augustus 2020 18:30 uur EST De populaire mobiele titel Tales of...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *