Madden NFL 22 geeft de Seattle Seahawks unieke voordelen op het gebied van thuis

Seahawks Speelplaats Questfield CenturyLink .-domein Lumen Field heeft zichzelf lang bewezen als een van de moeilijkste plekken om te spelen in de NFL. Als sommige stadions moeilijk zijn vanwege het spelen op het dak en/of het weer, is het huis van de Seattle Seahawks vaak een moeilijke plek voor een tegenstander vanwege de meer dan 67.000 toeschouwers.

In de editie van dit jaar van de Madden NFL-videogameserie zal spelen in Seattle een aantal unieke eigenschappen hebben tijdens het spelen. Ik laat mensen binnen IGN leg het uit Omdat ik nergens vroeg toegang toe heb. Dit geldt voor alle 32 teams, maar dit zijn de Field Gulls en het is niet alsof je je zorgen maakt over de voordelen die de Detroit Lions ontvangen.

Nu zullen verre teams die gedwongen zijn om op lastige velden zoals Lumen Field te spelen, de playart gevaarlijk zien golfen, met enkele ontvangerknoppen verborgen. EA noemt deze functies “M-Factors” – speciale functies die alle 32 teams hebben die worden geactiveerd afhankelijk van het momentum van het spel. Ja, zelfs opladersBerucht omdat ze meer uitfans dan thuisfans op hun tribune hebben, zullen ze een offensieve boost krijgen als ze het thuis bijzonder goed doen.

[…]

Gameday Momentum verwijst naar een teller die naar de ene of de andere kant zwaait, afhankelijk van de stroom van het spel, met voordelen die ontgrendeld worden voor het thuisteam als ze goed spelen. De Seahawks hebben bijvoorbeeld drie niveaus van thuisvoordeel: niveau 12, dat de speelstijl vervormt; Niet te stoppen, waardoor spelers van het thuisteam niet uit de X-Factor- of Superstar-vaardigheid worden geschopt, en zenuwen, waardoor ontvangerpictogrammen worden verborgen. Het thuisveld varieert ook van team tot team, waarbij uithoudingsvermogen een probleem is in Denver en meterafwijkingen in Chicago (geweldige inzichten voor Double Doink).

Dit ziet er erg gaaf uit. We zijn een beetje verwijderd van de daadwerkelijke gameplay-beelden om te laten zien hoe dit in de praktijk werkt, maar aangezien ik Seattle als voorbeeld gebruik, hoop ik dat dit de focus zal zijn van elke nieuwe video in de komende weken.

Hier is de trailer voor Madden NFL 22, die al een hele reeks negatieve stemmen heeft gekregen.

READ  iFixit breekt de iPhone 12 mini af, laat zien hoe Apple alles erin propte
Written By
More from Lesley Curry
Gids om Pokemon Unite Zeraora te ontgrendelen
pokemon verenigt zich, de nieuwe MOBA-achtige aanpassing van de populaire Pokémon-serie, die...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *