Maker Cyberpunk 2077: Teleurgestelde spelers kunnen geld terugvragen | NU

CD Projekt Red, de ontwikkelaar van Cyberpunk 2077, heeft crashes en andere teleurstellende prestaties op de PlayStation 4 en Xbox One bevestigd. De maker zegt maandag af Twitter dat teleurgestelde fans restitutie kunnen aanvragen.

Na de release van de langverwachte game bleken veel spelers last te hebben van fouten, crashes en graphics die niet overeenkomen met eerder getoonde afbeeldingen van de ontwikkelaar zelf.

“Ten eerste hebben we spijt van de uitkomst van Cyberpunk 2077 hebben geen afbeeldingen van de game op de vorige generatie gameconsoles getoond “, schrijft CD Projekt Red.” Daardoor heb je geen goede beslissing kunnen nemen over de aankoop van de game. “

De maker zegt dat hij meer aandacht had moeten besteden aan de prestaties van de game op de PlayStation 4 en Xbox One. Voor de komende maanden heeft de ontwikkelaar updates gepland die voor verbetering moeten zorgen.

“Deze updates zouden de grootste problemen moeten oplossen”, schrijft CD Projekt Red. “Door de updates ziet de game er niet zo uit als op een high-end pc of een volgende generatie console, maar het zal dichter bij die ervaring zijn dan nu. “

De ontwikkelaar schrijft dat mensen die de game hebben gekocht en niet tevreden zijn, om terugbetaling kunnen vragen. Als het niet mogelijk is in de winkel, roept CD Projekt Red je op om vóór 21 december contact op te nemen met de ontwikkelaar.

READ  COVID-19-gemeenschap verspreid in enkele Thiruvananthapuram-gebieden: Pinarayi Vijayan
Written By
More from Aubrey Mason

Pioner klinkt als een andere evolutie van STALKER, en ik ben hier voor vriend

Pioneer is een first-person shooter (FPS) die zich echt onderscheidt van de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *