Wat is een slimme vaatwasser en wat zijn de voordelen?

Vaatwassers zijn tegenwoordig slimmer dan ooit tevoren. Een schone vaat krijgen was nog nooit zo eenvoudig. De zogenaamde ‘slimme vaatwasser’ heeft verschillende opties en functies. We zetten de grootste voordelen op een rij.

3 voordelen

1. U kunt ze op afstand bedienen
Een slimme vaatwasser combineer je met een app zodat je hem vanaf elke locatie start. Dit betekent dat wanneer je aan het werk bent en je ontdekt dat je bent vergeten de vaatwasser aan te zetten, je dit snel kunt doen. Nuttig!

2. Ze hebben uitgebreide wasprogramma’s
Vaak kun je ook kiezen voor snelle reiniging op afstand, bijvoorbeeld met de VarioSpeed ​​Plus functie op vaatwassers van Siemens en Bosch. Met deze functie draai je een vol programma met optimale reiniging in tot 66% kortere tijd.

3. Ze hebben slimme functies
Er zijn ook modellen die je waarschuwen als je vaatwastabletten bijna op zijn. Zo gebruik je de vaatwasser altijd en overal en kom je nooit zonder vaatwastabletten te zitten. Met de uitgestelde start stel je de tijden in waarop de vaatwasser zijn programma draait. Dit is een prima oplossing wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van het piek- en daluren elektriciteitstarief.

Een slimme vaatwasser kiezen

Slimme vaatwassers gebruiken wifi. Door de bijbehorende app te downloaden bedien je niet alleen de vaatwasser met je tablet of smartphone, maar krijg je ook inzicht in de programma’s en prestaties. Voldoen de voorgeïnstalleerde programma’s niet volledig aan uw wensen? Dan is er vaak ook de mogelijkheid om extra programma’s te downloaden.

Er zijn veel verschillende aandachtspunten bij het kopen van een slimme vaatwasser. In de eerste plaats wil je natuurlijk weten welke slimme trucs er op het apparaat zitten en welke voordelen dat je oplevert. Voorbeelden zijn: duurzamer afwassen, energie- en kostenbesparing en het gemak om het toestel op afstand te kunnen bedienen.

READ  Mis de Tour de France niet met de geheel nieuwe In the Leaders Jersey-app!

De bekendste merken hebben allemaal één of meerdere typen slimme vaatwassers in hun assortiment opgenomen, zoals AEG, Bosch, Samsung, Siemens en Miele. Wat vind je nog meer belangrijk aan je slimme vaatwasser? Woon je bijvoorbeeld in een appartement, dan is stilte ook erg belangrijk. Hoeveel ruimte heb je en waar komt de vaatwasser te staan? Denk aan een onderbouw, semi-geïntegreerde of volledig ingebouwde vaatwasser. De meeste, zo niet alle, slimme vaatwassers vallen onder het energielabel A +++. Dit heeft alles te maken met het op afstand kunnen bedienen van het apparaat en de uitgebreide keuze aan programma’s.

More from Madison Garrett

Videogametoernooi trekt universiteitsteams door het hele land naar St. Louis terwijl de populariteit van esports toeneemt | lokaal werk

“Maar de echte concurrenten schitteren onder deze grote momenten”, zei eerstejaars Nathan...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *