Malik volledige film gelekt op Movierulz voor gratis download | Malik film downloaden van Tamilrockers | Download Fahad Fasel Malik op Tamilblasters

gekweekte kruimel

Nieuws

Oy Summit Rajuru

door Filmibeat .office

|

Fahad Fasil Starr

Eigenaar

Het is de nieuwste en meest populaire Malayalam-film die vandaag (15 juli 2021) op het OTT-platform Amazon Prime Video is uitgebracht. De film, geregisseerd door Mahesh Narayanan, zal naar verwachting het goed doen op het OTT-platform. De film is onlangs uitgelekt op beruchte hackwebsites zoals Telegram, Movierulz, Tamilrockers en nog veel meer.

Welnu, een lek kan invloed hebben op:

Eigenaar
Het werkelijke aantal kijkers van de film, aangezien deze wordt beschouwd als een van de langverwachte films van 2021. Opgemerkt moet worden dat de film Fahd Vasl positieve reacties krijgt van zowel critici als het publiek. Zelfs de fans van de acteur moeten bedroefd zijn door het nieuws van zijn lek.

Malik volledige film gelekt op Movierulz voor gratis download | Malik film downloaden van Tamilrockers | Download Fahad Fasel Malik op Tamilblasters

Over cast en crew gesproken,

Eigenaar

Het sterren Nemisha Sajian in de titelrol, terwijl Vinay Fort, Delish Puthan, Gogo George, Indran, Salim Kumar, Galaga, Dinesh Prabhakar, Parvathi Krishna, Divya Prabha, Sanal Aman en anderen in cruciale rollen.

Eigenaar

Heeft muziek en achtergrond gecomponeerd door Suchin Shyam.

Malik Movie Review: Fahad Fasil en Mahesh Narayanan komen naar de gelegenheid met deze unieke film!Malik Movie Review: Fahad Fasil en Mahesh Narayanan komen naar de gelegenheid met deze unieke film!

Malik's Twitter-recensie: Heeft het project van Fahad Vasel Mahesh Narayanan indruk gemaakt op het publiek?Malik’s Twitter-recensie: Heeft het project van Fahad Vasel Mahesh Narayanan indruk gemaakt op het publiek?

Geproduceerd door Anto Joseph, Sanu Varghese en regisseur Mahesh Narayanan zijn respectievelijk verantwoordelijk voor de cinematografie en de montage van de film.

Written By
More from Eda Greene

Waar kun je TVF Aspirants kijken? Is de miniserie beschikbaar om te downloaden?

De nieuwste TVF-serie Aspiranten Het is enorm populair geworden sinds de release....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *