Maliks volledige film gelekt op Movierulz | Malik film downloaden van Tamilrockersrock

Nieuws

Ui Raguro-piek

Deur Filmibeat .office

|

Fahad Fasil Star

Eigenaar

Het is de nieuwste en meest populaire Malayalam-film die vandaag (15 juli 2021) is uitgebracht op het Amazon Prime Video OTT-platform. De film, geregisseerd door Mahesh Narayanan, zal naar verwachting het goed doen op het OTT-platform. De film is onlangs uitgelekt op populaire hacksites zoals Telegram, Movierulz, Tamilrockers en nog veel meer.

Welnu, een lek kan van invloed zijn op:

Eigenaar
Het werkelijke aantal kijkers van de film, aangezien deze wordt beschouwd als een van de meest verwachte films voor 2021. Opgemerkt moet worden dat de film van Fahd Fasil positieve reacties heeft van zowel critici als publiek. Zelfs fans van de acteur zouden bedroefd moeten zijn door het nieuws van zijn lek.

Maliks volledige film gelekt op Movierulz | Malik film downloaden van Tamilrockers | Download Fahad Fasel Malik op Tamilblasters

Over cast en crew gesproken,

Eigenaar

Het sterren Nemisha Sajian in deitelrol, tentoonstelling Vinay Fort, Delish Puthan, Gogo George, Indran, Salim Kumar, Galaga, Dinesh Prabhakar, Parvathi Krishna, Divya Prabha, Sanal Aman in andre in rociale rollen

Eigenaar

Het heeft achtergrondmuziek en is gecomponeerd door Suchin Shyam.

Filmrecensie van Malik: Fahad Vaseel en Mahesh Narayanan grijpen naar de gelegenheid met deze unieke film!Filmrecensie van Malik: Fahad Vaseel en Mahesh Narayanan grijpen naar de gelegenheid met deze unieke film!

Malik's Twitter-recensie: Heeft het project van Fahad Vasil Mahesh Narayanan indruk gemaakt op het publiek?Malik’s Twitter-recensie: Heeft het project van Fahad Vasil Mahesh Narayanan indruk gemaakt op het publiek?

Geproduceerd door Anto Joseph, Sanu Varghese en regisseur Mahesh Narayanan zijn respectievelijk verantwoordelijk voor de cinematografie en de montage van de film.

More from Madison Garrett

Slimme netoplossing voor zon en wind in Terneuzen

Hervat In de Koegorspolder bij Terneuzen zijn plannen in de maak voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *