De Blue Jays scoorden 10 om Rangers te verslaan in de tweede wedstrijd met een dubbele kopbal

Lourdes Gurriel Jr. In de eerste inning van de Grand Slam versloeg Vladimir Guerrero Jr. de 31e Homer van het seizoen, George Springer en Randall Grechuk begaven zich ook naar Toronto toen de Blue Jays een 10-0 overwinning behaalden op de Texas Rangers en hun dubbel binnenhaalden. kop op zondag.

Stephen Matz en twee aanvallers vormden samen drie slagmensen en sloegen voor het eerst in de geschiedenis van de ploeg een ‘sweep’ tegen Toronto’s double-header met twee ‘closes’. In de eerste wedstrijd gooide Hyun Jin Ryu drie hits in zijn derde carrière en Danny Jansen sloeg een homerun toen Toronto met 5-0 won.

Het was de eerste keer dat de Rangers twee keer per dag gesloten waren sinds het team naar Texas was verhuisd. Op 23 mei 1971 versloegen de Washington Senators Detroit met 5-0, 11-0.

Homer Gouriel, zijn elfde van het seizoen, sloot af met zes runs in de eerste helft. Met twee exits in de tweede helft drongen Guerrero en Springer back-to-back velden binnen en nadat hij Tuscar Hernandez was binnengelopen, sloeg Grichuk zijn 18e homerun.

Rangers-starter Mike Fultenewicz (2-9) stond alle 10 runs toe met acht slagen in 1 2/3 innings. Het daaropvolgende drietal Rangers – Taylor Hearn, DeMarcus Evans en Spencer Button – bracht 13 van de 14 slagmensen uit. Texanen hebben nu vijf op rij verloren en negen van de laatste 12.

Matz (8-4) stond drie hits toe in vijf runs. Rafael Doulis en Tyler Sosedo speelden in één rol.

Ryu (9-5) speelde de volledige zeven innings in Game One, scoorde vier doelpunten en marcheerde in zijn eerste wedstrijd sinds 7 mei 2019 voor de Los Angeles Dodgers tegen Atlanta.

“Tijdens mijn Bullpen-sessies voor de All-Star-pauze sprak ik met (schietcoach) Pete (Walker) en we bespraken hoe mijn armsgat en schietpunt een beetje naar beneden gingen”, zei Ryu via een tolk. “Vandaag kon ik weer naar de top en dat bracht verandering en de rest van de velden zijn iets sneller dan normaal.”

De Blue Jays namen een 2-0 voorsprong in het derde duel op de grond van Marcus Simin en Beau Pechet. Jansen leidde de vijfde inning met zijn vijfde Homer en Grechuk voegde een opofferingsslag toe in de zesde inning als verzekering.

READ  De NFLPA is tot nu toe stil geweest met betrekking tot de uitbreiding van games van korte weken

Colby Allard (2-6) stond vijf runs, zeven slagen en een vrije loop van meer dan 5 1/3 innings toe voor de Texas.

Rio ontsnapte aan de problemen in de tweede helft, want de wedstrijd ging verder zonder doelpunten. Hij stond een drievoudige voorsprong toe op Joey Gallo, maar raakte John Hicks en zorgde voor een zachte start van Eli White voordat hij David Dale aanmoedigde om de dreiging te beëindigen.

De eerste wedstrijd duurde 1 uur en 48 minuten, de kortste wedstrijd van het seizoen in de grote competities. De Detroit en Chicago White Sox speelden hun openingswedstrijd met twee koppen op 29 april om 1:50.

De Blue Jays en Rangers speelden de tweede wedstrijd om 1:51.