Mario Kart Tour plaagt de lancering van favoriete nummers van fans

Foto: Nintendo

Nintendo houdt Mario Kart-tour Aankomende updates, zelfs met succes Mario Kart 8 Deluxe en lanceren golf 1 Van de Booster Course Pass. en volg vanaf Rondleiding AmsterdamHet lijkt erop dat de deelnemers naar een plek gaan waar Mario Kart-fans iets bekender zijn.

Vandaag deelde de officiële Mario Kart Tour Twitter een voorproefje van een aanstaande cursus en tour, met een geweldige beschrijving voor degenen die grote Mario Kart-spelers zijn, of zelfs degenen die door de recente DLC van de Switch spelen:

Het is een beetje vroeg, maar hier alvast een voorproefje van de volgende ronde van de #MarioKartTour! Het ziet ernaar uit dat de stand zal plaatsvinden in een optimistisch winkelcentrum. Tropische bries kan de race doen herleven!

Het lijkt erop dat we onze portemonnees en portemonnees moeten klaarmaken en een uitstapje moeten maken naar de Coconut Mall, een van de meest populaire cursussen in deze keten. Haar eerste optreden was in 2008 Mario Kart WiiDe route naar het winkelcentrum is erg populair vanwege het slimme gebruik van roltrappen, rommelige obstakels, snelheidsboosts en snelkoppelingen. Het heeft onlangs ook zijn weg gevonden naar Mario Kart 8 Deluxe via de Booster Course Pass, met een paar wijzigingen.

Het interessante van de Booster Course Pass is dat drie van de cursussen in Wave 1 originele cursussen zijn en dat drie van de oudere cursussen – Toad Circuit, Choco Mountain en Sky Garden – al op tournee zijn. Velen vermoedden dat de cursussen in de Booster Course Pass allemaal Tour zouden zijn, en de (schijnbare) toevoeging van Coconut Mall lijkt dit te ondersteunen. Alleen Shroom Ridge ontbreekt nu in de mobiele racer. Dat kunnen we natuurlijk niet zelf garanderen, dus we zullen moeten afwachten of dat het geval is.

We zullen snel ontdekken of ons voorgevoel (echt, meer dan alleen een voorgevoel – welk ander winkelcentrum kun je nog meer bedenken?) correct blijkt te zijn. Als je in de tussentijd nog steeds Mario Kart Tour speelt, Vertel ons hoe enthousiast je bent voor de volgende ronde in de comments!

diepgaand lezen

READ  'Guardians of the Galaxy' is eigenlijk beter dan 'Avengers'
Written By
More from Aubrey Mason
De Eeuwige Directeur heeft altijd ‘veel nagedacht’ om een ​​vrouwelijke fatalist te maken
afbeelding​ Software-ID / Bethesda Tijdens een uitzending eerder deze maand, Eeuwige kwelling...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *