Marissa ziet er wilder uit in haar nieuwe gameplay onthuld in Street Fighter 6

Marissa ziet er wilder uit in haar nieuwe gameplay onthuld in Street Fighter 6

Het lijkt erop dat Capcom van plan is om op dit moment bijna elke avond meer gameplay te laten zien voor de onlangs onthulde Street Fighter 6-personages, aangezien we al extra glimpen in de game hebben gezien. DJ En de Manon.

Deze keer heeft Capcom zojuist nieuwe beelden van Marissa in actie gedeeld, die de brutaliteit helemaal niet tegenhouden.


Zoals eerder werd aangenomen, bevestigt Capcom dat Marissa de Drive Impact van een tegenstander kan hacken door enkele van haar speciale bewegingen op te laden, maar meer dan dat, de nieuwe gameplay laat zien dat ze schilden zal krijgen als Gladius ‘gigantische stoot haar ook aanvalt.


Ze bevatten ook de Overdrive-versie van een andere special, een krachtige springstoot die de tegenstander in een neerwaartse spiraal brengt, hoewel de rit daar niet stopt.


Er wordt dan onmiddellijk bevestigd dat ze toegang heeft tot een OTG Super Art, vermoedelijk haar niveau 2, die Manon van de grond plukt voordat ze haar weer hard slaat.


Je kunt de eerste ontmoeting van Marissa met het gezicht van Manon van dichtbij bekijken in de nieuwe Street Fighter 6-screenshot hieronder.


READ  TikTok test een haatknop voor reacties
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *