Mega Man Battle Network Legacy Collection wordt in april gelanceerd op Switch

Modernisering [Wed 14th Dec, 2022 02:05 GMT]: De tweede trailer van Capcom is onthuld Mega Man Battle Network Legacy-collectie Het komt naar Nintendo Switch en andere platforms op de Nintendo Switch 14 april 2023.

Pre-orders zijn nu beschikbaar voor een bundeldeal voor $ 59,99. Dit pakket wordt geleverd met 2 extra skins voor het spelersscherm en muzieknummers.

De nieuwste trailer richt zich op NetBattling Online, en hier is nog een blik samen met wat PR:

Sluit je aan bij MegaMan.EXE en andere NetNavi-operators over de hele wereld om de onderling verbonden wereld van de Net Society te redden! Met de online groepsfuncties kunnen spelers Room Tokens gebruiken om privégevechten met vrienden te houden, online deel te nemen aan Casual Battles met anderen of te streven naar NetBattler-adel in gerangschikte wedstrijden! NetBattlers die dingen door elkaar willen halen, kunnen ook kiezen uit verschillende combinaties van gevechtsregels, zoals het inzetten van fiches in Real Thing-gevechten, het best-of-three drie-tegen-één-gevechtsspel dat is geïntroduceerd in Mega Man™ Battle Network 3of de terugkeer van Version Battles van Mega Man™ Battle Network 4. Spelers die op zoek zijn naar specifieke gevechtsfiches kunnen ruilen met vrienden en mede-NetBattlers over de hele wereld. Naast het uitwisselen van gevechtschips die uit de serie zijn verzameld, kunnen spelers MegaMan.EXE-stijlen ruilen om hun uiterlijk aan te passen en Navi-aanpassingsprogramma’s ruilen om MegaMan.EXE sterker te maken. Spelers kunnen zelfs zeldzame Battle Chips downloaden die voorheen voornamelijk verkrijgbaar waren bij promotie-evenementen in Japan! In elk spel zijn 15 downloadbare Battle Chips toegankelijk via het MegaMan-scherm.

Plus ervaar deze lieverd Mega Man Battle-netwerk Online titels met andere NetNavi-clients Spelers die pre-orderen, genieten van de volgende exclusieve bonusinhoud! MegaMan.EXE PET op het startscherm kan worden aangepast met twee geheel nieuwe skins: Hub Style voor Volume 1 en Dark MegaMan voor Volume 2. Daarnaast zijn er vier nieuwe speciale arrangementen voor de originele muziek van Mega Man Battle-netwerk De serie zal beschikbaar zijn in de muziekspeler als onderdeel van het pre-order bonuspakket.


Het originele verhaal [Tue 13th Dec, 2022 03:30 GMT]: Eerder dit jaar in juni kondigde Capcom aan dat het aanwezig zou zijn Mega Man Battle Network Legacy-collectie naar Nintendo Switch in 2023.

READ  Draymond Green advertentie van drie woorden voor Game Six tegen de Celtics

We hebben er sinds september niet veel meer over gehoord, maar nu heeft Capcom aangekondigd dat ze morgen een nieuwe trailer zullen streamen op hun officiële YouTube-kanaal. Dit evenement is op het moment van schrijven iets minder dan 24 uur oud. Klik op de video hierboven om de live afteltimer te bekijken.

Als je meer wilt weten over de Battle Network Legacy Collection voor Switch, kun je onze eerdere berichtgeving volgen. Wanneer de game uitkomt, kunnen spelers zich verheugen op 10 extra games en bonussen, zoals meer dan 180 nummers uit de hele serie. Er zal ook online gespeeld worden.

More from Madison Garrett
Populaire Nederlandse websites volgen bezoekers via vingerafdrukken
Veel populaire Nederlandse websites gebruiken vingerafdrukken om hun bezoekers te volgen Consumentenbond...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *