Mark Zuckerberg geeft commentaar op Apple's Vision Pro

Mark Zuckerberg geeft commentaar op Apple's Vision Pro

Meta-CEO Mark Zuckerberg pronkt met de Oculus Rift virtual reality (VR)-headset en Oculus Touch-controllers tijdens het Oculus Connect 3-evenement in San Jose, Californië, VS, op donderdag 6 oktober 2016.

David Paul Morris | Bloomberg | Getty-afbeeldingen

Meta-CEO Mark Zuckerberg deelde zijn mening over Apple's nieuwe mixed reality-headset, de Vision Pro, in een video die op Instagram werd geplaatst, waarin hij Meta's Quest 3-headset “de beste waarde” en “het beste product, punt uit” noemde.

Hoewel het duidelijk is dat Zuckerberg het product van zijn bedrijf gaat promoten, toont zijn beslissing om een ​​video te plaatsen over de verschillen tussen de Quest 3 en Vision Pro de groeiende concurrentie tussen Apple en Meta. Beide bedrijven proberen consumenten het voordeel te bieden van mixed reality-headsets die digitale inhoud over de echte wereld heen leggen of meeslepende virtual reality-ervaringen bieden. De Meta kozen voor een goedkope aanpak, terwijl Apple zich concentreerde op scherpere beeldschermen, krachtigere processors en materialen van hogere kwaliteit.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *