Ontvang ter waarde van $ 130 aan Mega Man-spellen voor slechts $ 20

Ontvang ter waarde van $ 130 aan Mega Man-spellen voor slechts $ 20

Je kunt veel klassiekers krijgen Mega-man Games voor slechts $ 20 op Steam nu als onderdeel van de Humble Bundle. En ik bedoel veel. $ 134 om precies te zijn. Met enkele van de beste Mega Man-games ooit in de uitverkoop, is dit de perfecte manier om aan de slag te gaan als je nog niet een van de grootste en meest iconische platformerseries aller tijden hebt geprobeerd. Als alternatief kunt u de bundel negeren en enkele favorieten ophalen om uw verzameling compleet te maken.

Humble's Mega Man Collection geeft je $ 134 aan populaire platformgames voor minimaal $ 20, afhankelijk van je donatie aan de inzamelingsactie.

Hoewel Steam-verkopen niet beschikbaar zijn op het platform van Valve, geeft de Humble Bundle je Steam-sleutels voor een aantal games voor een minimale uitbetaling van $ 2.

Mega Man Series Humble-pakket

Je kunt kiezen uit verschillende Mega Man Collection-bundels, daarom heb ik hieronder alle games vermeld die beschikbaar zijn als onderdeel van de deal.

  • Mega Man Zero/ZX Legacy-collectie
  • Megaman 11
  • Mega Man X Legacy-collectie
  • Mega Man X Legacy 2-collectie
  • Mega Man Legacy-collectie
  • Mega Man Legacy 2-collectie

De Mega Man Humble Bundle is te zien tot woensdag 21 februari 2024. Donaties komen ten goede aan de JDRF Diabetes Charity.

De aankomende platformgame Berserk Boy neemt ook visueel en mechanisch veel over van Mega Man, met een Berserk Boy Steam-demo die nog steeds beschikbaar is na Next Fest. Ik vond het erg leuk, dus het is de moeite waard om te kijken als je een fan bent.

Als je op zoek bent naar meer: ​​we hebben alles wat je moet weten over de beste Metroidvania- en actie-avonturengames die momenteel beschikbaar zijn op pc, waarmee je je samen met Mega Man kunt vermaken.

READ  Het nieuwe gratis toegangsevenement voor Final Fantasy XIV wil dat je terugkomt naar Eorzea

U kunt ons ook volgen op Google Nieuws voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen, of de PCGN Deals Tracker gebruiken om aanbiedingen te krijgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *