Marvel introduceert nieuwe tabletop-RPG, The Witcher en Warhammer: Dominion Box

Marvel Superheroes, Age of Sigmar's Stormcast, Kruleboyz en Witchers zijn volop aanwezig in het laatste gamingnieuws op tafel.

foto: Marvel, Games Workshop en Ga aan boord

Welkom terug spelrekcolumn io9 alles over bordspellen en rollenspellen op tafel. Deze keer valt hij Marvel binnen tafelblad Met een golf van kaarten En de Dice, Games Workshop tilt het deksel op wat de toekomst biedt Omar Sigmar Laat de starterkit los, maak je klaar om je tanden in meer te zetten Vampier: de farce. bekijken!


Wat zijn het nieuws en nieuwe releases in games?

Rollenspel Marvel Multiverse

Voor het eerst in tien jaar wonder Terug naar de tafelblad-RPG (als je niet meetelt) onheil) Met Marvel multiversum. Gebaseerd op het nieuwe “D616-systeem”, stelt de set regels spelers in staat om hun eigen helden te maken In het Marvel-universum, of speel als iconische personages zoals Iron Man, Captain America en de X-Men. Hoewel de volledige versie in 2023 wordt uitgebracht, zal de uitgever in maart 2022 het playtest-regelboek vrijgeven via de stripwinkels om fans vroegtijdig toegang te geven tot de regelset en feedback te geven voor de definitieve versie.

Illustratie voor een artikel getiteld Marvel Returns to Roleplaying, a New Warhammer Box Set en meer bordspelnieuws

foto: Games Workshop

Warhammer: Age of Sigmar—Dominion

Na de recente onthulling van de derde editie van Omar Sigmar Tijdens het online evenement Warhammer Fest, Games Workshop Hij heeft nu de volledige details onthuld van het borstspel dat de regelwijziging zal veroorzaken, Heerschappij. Door de Stormcast Eternals te plaatsen tegen een nieuw ras van Orruk, de slimme Kruleboyz, bevat de set 60 miniaturen, een speciale editie van het nieuwe basisboek-rulebook voor Omar Sigmar, regelkaarten voor snelle referentie en een handleiding om aan de slag te gaan voor nieuwe spelers met themascenario’s om je nieuwe miniaturen tegen elkaar uit te spelen Heerschappij Verwacht wordt dat het voor ongeveer $ 200 zal worden verkocht, pre-orders groep om te openen 19 juni, voor de lancering op 3 juli.

Marvel Heroes: Shadow of Mad Titan

Alsof er niet genoeg Marvel-gekte op de kaarten stond, fantasie vliegspellenMarvel helden De Living Card Game-serie heeft een nieuwe campagne-uitbreiding onthuld, Shadow of Mad Titan. Natuurlijk gericht op Thanos en zijn cohorten die aankomen in de Black Order als nieuwe vijanden voor je helden om te vechten, de uitbreiding stelt je in staat om elk lid van het systeem afzonderlijk te confronteren, of als onderdeel van een grotere campagne voordat je Thanos onder ogen ziet. Je bent niet alleen in de strijd, Echter: Shadow of Mad Titan Bevat ook twee nieuwe kosmische helden om de weegschaal te helpen kantelen, in de vorm van Adam Warlock En de Wandavision doe Maar Monica Rambo. De uitbreiding komt in augustus uit voor $40.

Illustratie voor een artikel getiteld Marvel Returns to Roleplaying, a New Warhammer Box Set en meer bordspelnieuws

foto: Renegade Game Studios

Vampire: The Saturday Masquerade Expansion

Laatste naslagwerk herstarten Vampier: de farce Voegt een van de meest vijandige clans van het spel toe, de sabbat. Bevat de regels voor het toevoegen van de bloeddorstige clan om de mensheid van de aardbodem te laten verdwijnen in je gebruikelijke spel, Zaterdag: De Zwarte Hand Het brengt nieuwe regels en kennis om de bloedige geschiedenis van Sabbat uit te werken, en nieuwe krachten voor de vampierhelden om mee te kampen. Het komt in augustus uit voor $ 45.


Wat zijn de nieuwe door de overheid gefinancierde games?

Let op: De impact van de COVID-19-pandemie op de productie van bordspellen. We raden je ten zeerste aan om bij de crowdfunding-ontwikkelaars te informeren naar mogelijke vertragingen, maar laat dat je er niet van weerhouden om deze campagnes te steunen.

Necrobiotisch – ellendige TTRPG

Het speelt zich af in de ellendige apocalyps van het verval van de bevolking, waar: De doden worden tot leven gewekt Als een dienende klasse voor de overlevenden van de mensheid, microbiotiek Hij laat spelers een spel kaarten gebruiken om lid te worden van Florence’s dystopische technocratische samenleving, in een poging te navigeren door een wereld van de doden waar het menselijk leven het heiligste ding ter wereld is… totdat je sterft, tenminste. Een belofte van $ 25 geeft je de digitale set regels, terwijl $ 45 je een papieren versie geeft wanneer deze in februari 2022 wordt vrijgegeven.

The Witcher: The Ancient World

Ga op avontuur naar het continent en ervaar krachtige gevechten naast de likes Geralt of Rivia als The Witcher Creëer je eigen monsterjachtlegende. gevestigd in de wereld Rode Project-cdDit uitgestrekte bordspel, de iconische videogame-aanpassing van de fantasyhit, werkt samen met andere Witchers om contracten te krijgen, op monsters te jagen en te proberen te overleven in een sombere wereld van dodelijke keuzes en politieke intriges. Gepland om in juni 2022 te lanceren, krijg je met een belofte van ongeveer $ 85 de Standard Edition uit de kist van het basisspel, terwijl je ongeveer $ 150 in de Witcher gooit, je de Deluxe Edition krijgt, waarbij een set bordtokens wordt geüpgraded tot luxueuze miniaturen.

ruimte kraken

Elementen van het roguelike dungeon crawler-videogamegenre in een tabletop-RPG brengen, ruimte kraken Graaf voor 1 tot 4 spelers terwijl de bemanning van een vertrouwd schip een onbekende hoek van het universum probeert te verkennen na een milieuramp op aarde, een mysterieus wormgat opent in het kielzog van een reus, plotseling Kraken ruimtevluchten. Voor ongeveer $ 23 krijg je een digitale versie van de regels en accessoires om te spelen, terwijl $ 47 je een fysieke kopie geeft, die in maart volgend jaar wordt gelanceerd.

ultieme fusie

Dappere sci-fi-platformgame die obsessieve facties uit de hele ruimte samenbrengt, van cowboyrobots tot buitenaardse wezens die portaal laten vallen, In de strijd om de melkweg te regeren, ultieme fusie Hiermee kun je facties mixen en matchen, maar je wilt unieke combinaties van races creëren terwijl je probeert de sterren te domineren. Voor $60 krijg je de basisset met alles wat je nodig hebt om mee te spelen Acht facties, terwijl $ 90 je het basisspel geeft, een uitbreiding met nog vier facties en eventuele aanvullende doelen die uit de campagne voortvloeien, zoals nieuwe locaties om op te vechten en nieuwe power-ups.


Voor meer, volg ons op Instagram @io9dotcom.

READ  Beste gamedeals voor Amazon Prime Day 2020: Nintendo Switch-games verlaagd tot minder dan $ 40
More from Madison Garrett

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *