PUBG Mobile 1.4 Beta Update: spelers kunnen de game nu downloaden via de APK-link

PUBG Mobile 1.4 bèta-update: PUBG mobiele fans, hier is goed nieuws voor jullie. De bèta-update van PUBG Mobile 1.4 is nu voor u beschikbaar met veel opwindende nieuwe functies. Interessant is dat de PUBG Mobile 1.4 Beta-update belooft een betere in-game-ervaring te bieden. De originele PUBG Mobile 1.4 Beta-update was op 11 mei beschikbaar voor gebruikers. Nu met de nieuwe APK-downloadlink kunnen mobiele gamers de nieuwste versie downloaden en ten volle van de game genieten. Lees ook – PUBG Mobile Lite 0.21.0 Laatste versie: spelers kunnen de game downloaden van de officiële website | Details hier:

Een ding om op te merken is dat er twee verschillende versies van de APK-bestanden van de game online beschikbaar zijn. Hoewel de gecomprimeerde versie van het bestand 661 MB is, kan de volledige versie worden gedownload met een grootte van 990 MB. Gebruikers hebben voldoende ruimte nodig op hun mobiele apparaten om de nieuwste update van PUBG Mobile te downloaden. Lees ook – Battlegrounds Mobile India gelanceerd: 5 tips die je misschien hebt gemist

PUBG-fans, u moet weten dat PUBG Mobile sinds september 2020 in India is verboden vanwege zorgen over gegevensprivacy op grond van artikel 69A van de IT-wet. Daarom kun je deze game niet downloaden met APK-bestand in India. Gebruikers over de hele wereld kunnen echter volop genieten van het spel. Lees ook – PUBG Mobile Lite 0.21.0 Wereldwijde versie: controleer hoe u de game kunt downloaden met de APK-link

Nieuwste functies: De nieuwste PUBG Mobile 1.4 Beta-update bevat een nieuwe spelmodus, voertuig- en opnamemodus. Afgezien van dit alles zijn er veel verbeteringen aangebracht om de algehele ervaring te verbeteren. De nieuwe functies hebben een algehele betere gebruikerservaring.

READ  Onze presentaties zijn nu beschikbaar als podcastdownloads

PUBG Mobile 1.4 Beta Update: zo download je de game met de APK-link

  1. PUBG-spelers zullen een van de twee bestanden van de links moeten downloaden – de reguliere en de kleine / gecomprimeerde APK-versie.
  2. Vervolgens moeten ze de APK-bestanden lokaliseren en installeren. Voordat ze dat doen, moeten ze ook de optie Installeren vanuit onbekende bron op hun apparaat inschakelen.
  3. Spelers kunnen vervolgens PUBG Mobile openen en inloggen om alle nieuwe functies in de nieuwste versie te ervaren.
  4. Als ze een fout ontdekken tijdens het installeren van de game, kunnen ze proberen het bestand opnieuw te downloaden en de stappen opnieuw volgen.

Written By
More from Eda Greene

CareFIJI – FBC News meer dan 148.000 downloads

Naarmate er meer COVID-19-gevallen worden gedetecteerd, worden Fijiërs nogmaals aangespoord om de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *