Marvel Snap zal blijven opereren ondanks berichten over de herstructurering van uitgever Nuverse

Marvel Snap zal blijven opereren ondanks berichten over de herstructurering van uitgever Nuverse

Het Chinese bedrijf ByteDance is vooral bekend vanwege zijn eigendom van het internationale videoplatform TikTok, maar bezit ook een aantal andere bedrijven. Eén zo’n bedrijf is Nuverse, een game-uitgeverij die in het Westen bekend staat vanwege zijn werk aan Marvel Snap. Fans van Superfighter-kaarten hadden vanmorgen reden tot bezorgdheid Artikel van Reuters Het verklaarde dat ByteDance plannen had om de gamingruimte volledig te verlaten, met als doel “titels te dumpen die al zijn gelanceerd”. Dit lijkt een ondergang te betekenen voor Marvel Snap.

Echter, de officiële Marvel Snap Hij heeft vandaag een verklaring afgegeven Dat dit niet het geval zal zijn.

Beste snappers,

Sommige van onze spelers hebben hun zorgen geuit over de gerapporteerde structurele veranderingen aan Nuverse.

We willen u bedanken voor uw interesse en verzekeren u dat, ongeacht eventuele wijzigingen in Nuverse, SNAP in de toekomst zal blijven functioneren en bloeien!

Het is onduidelijk waarom pc- en mobiele games precies zijn vrijgesteld van eventuele wijzigingen, maar we zijn blij om te horen dat een van de beste games van 2022 nergens heen gaat. Het lot van degenen die aan Nuverse en de andere games van het bedrijf werken, is echter onduidelijk Reuters “Het besluit zal waarschijnlijk gevolgen hebben voor honderden werknemers”, aldus rapporten. Het rapport geeft aan dat ByteDance deze herstructurering ergens vandaag zal aankondigen.

READ  45 minuten aan nieuwe gameplay-beelden
[Source: Reuters]

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *