Marvel’s Avengers PS5 en Xbox Series X / S zullen het nivelleren nog moeilijker maken

Geplaatst door Dom Bibiat, donderdag 4 maart 2021, 17:12 GMT

Level je personages en maak er vooruitgang in Marvel’s Avengers Crystal Dynamics staat op het punt moeilijker te worden en verandert de manier waarop de game werkt op consoles van de volgende generatie.

Zodra de originele PlayStation 5 en Xbox Series X / S-releases van Marvel’s Avengers op 18 maart zijn uitgebracht, wordt het moeilijker voor spelers die levels willen upgraden en hun helden nog krachtiger willen maken.

Crystal Dynamics verhoogt de hoeveelheid XP die nodig is om het hoogste niveau in het spel te bereiken – gerangschikt 50 – omdat spelers momenteel erg snel aan het levelen zijn. In een bericht op de officiële website van het spelDe ontwikkelaar zegt dat nieuwe spelers zich overweldigd voelen door het aantal systemen dat de game naar hen gooit tijdens hun snelle nivellering.

Het ontwikkelingsteam legt het nivelleersysteem uit, aangezien het nu een rechte lijn is, aangezien elk level dezelfde hoeveelheid XP nodig heeft om te voltooien. “In de meeste RPG’s neemt de hoeveelheid XP die je nodig hebt om een ​​level omhoog te gaan toe naarmate je levels wint in een curve, maar ons systeem is een rechte lijn.

“Dit heeft geresulteerd in snelheidsproblemen, zoals het nu te snel belonen van Skill Points, wat verwarrend en verwarrend kan zijn voor nieuwe spelers. We willen dat elke beslissing om te investeren in een vaardigheid of heldhaftigheid meer lonend is”, zegt Crystal Dynamics.

Vanaf level 25 wordt het malen intenser. Vreemd genoeg, aangezien het bedrijf dingen verandert om ogenschijnlijk legitieme redenen, blijft Crystal Dynamics spelers adviseren om hun personages te upgraden voordat deze patch op 18 maart arriveert als je je helden wilt maximaliseren. een vreemde.

READ  Mortal Shell: An Enhanced Edition aangekondigd voor PS5 en Xbox Series X / S.

De game zal ook wijzigingen aanbrengen in de manier waarop aanpassingsitems worden verworven, aangezien Crystal Dynamics ernaar streeft “meer spelersagentschap en duidelijkheid te bieden over hoe ze te verkrijgen door willekeur uit het proces te verwijderen”.

Square Enix zal de PS5- en Xbox Series X / S-releases van Marvel’s Avengers uitbrengen met de nieuwe Hawkeye DLC op 18 maart 2021.

Soms voegen we links naar online winkels toe. Als u op een ervan klikt en een aankoop doet, ontvangen we mogelijk een kleine commissie. Kijk hier voor meer informatie.

​ jQuery (yt_video_wrapper) .remove (),}); ​ ​

Written By
More from Vanessa Hale

Aanmelden voor Xbox One

Je kunt je gameplay op Xbox One op twee verschillende manieren opnemen....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *