Xbox Summer Sale 2022 is gearriveerd, met meer dan 500 geweldige gaming-deals

Wat je moet weten

  • Xbox Summer Sale 2022 van Microsoft officieel gelanceerd.
  • Dit evenement, ook wel bekend als de Ultimate Game Sale, geeft Xbox-spelers de kans om games te kopen met tot wel 90% korting.
  • Er zijn meer dan 500 geweldige gaming-deals beschikbaar, waaronder een verbazingwekkende 75% korting op de bekroonde RPG The Outer Worlds van Obsidian Entertainment.

Als je het jammer vindt dat je een aantal geweldige Xbox-gamedeals hebt gemist die beschikbaar waren tijdens Amazon Prime Day, maak je geen zorgen – je hebt een tweede kans om te profiteren van geweldige kortingen dankzij de officieel gelanceerde Xbox Summer Sale 2022. Dit evenement, ook wel bekend als de Xbox Ultimate Game Sale, biedt Xbox-gamers tot 90% korting op honderden games.

In het bijzonder biedt de verkoop kortingen op meer dan 500 games in het hele Xbox-ecosysteem, inclusief titels die kunnen worden gespeeld op Xbox Series X | S-, Xbox One-, Xbox 360-, pc- en Xbox Cloud-gamingconsoles. Deze deals zijn beschikbaar voor talloze indie- en AA-games, evenals tal van AAA-games, waaronder recente releases zoals de Halo Infinite-campagne, Dying Light 2, Marvel’s Guardians of the Galaxy en meer.

Om de juiste deals voor jou te vinden, ga je naar de officiƫle Verkooppagina voor ultieme games (Opent in een nieuw tabblad) Op de Xbox-website. Daar kunt u alle beschikbare kortingen zien, en u kunt ook verschillende type-, platform- en volwassenheidsclassificatiefilters gebruiken om uw zoekopdracht te verfijnen. Er is ook een zoekbalk die u kunt gebruiken als u wilt zien of een bepaalde titel te koop is.

READ  PlayStation Plus Deluxe versus Xbox Game Pass Ultimate

Krediet: Xbox Game Studios

Een van de geweldige deals die we vonden, was een enorme korting van 75% op The Outer Worlds van Obsidian Entertainment, een van de beste RPG’s van 2019 en een van de beste Xbox RPG’s ooit uitgebracht. De game kost meestal $ 60, maar je kunt hem tijdens de Xbox-zomeruitverkoop voor slechts $ 15 kopen.

Written By
More from Vanessa Hale
Resident Evil Village schittert op de Xbox Series X, maar kampt met enkele problemen voor de S-Series.
Resident Evil Village Officiƫle release morgen, maar het personeel is aanwezig Digitale...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *